Vizitator Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Explica-ne imaginea cu distributia grafica a armonicelor, se observa cumva componenta DC? Altfel, merge ca un PP! De unde sa existe componenta continuua din moment ce semnalul este preluat de pe secundarul OT ? Link spre comentariu
sebi_c Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 (editat) Pa-i asa se vede in stanga lui 1KHz (asa deduc eu, sau gresesc). Eu am observat si la PP o idee de DC pe Fluke (nu pot spune cat de mica, dar foarte mica), desi e traf. Dar si traful are asimetrie la parcurgerea histerezei in sens crescator si descrescator. Am gasit chiar un toroidal cu histereza destul de stramba (am pe undeva o imagine, pe care am si discutat-o cu Macovei; nici el nu gaseste explicatie, sau se face ca nu...). Daca e altfel, explica-ne ce se gaseste in origine pe abscisa. Aici se vede ca nu e simetrie, chiar axa e putin mai jos, dupa cum se observa cand se termina sinusul in stanga. Poate ma insel! http://www.elforum.info/uploads/monthly_06_2014/post-220265-0-53621400-1401867229.jpg Editat Iunie 4, 2014 de sebi_c Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 se poate o dreapta de sarcina pt aceasta situatie? o reprezentare grafica....pt Ua0=385V Ia0=? conform foii de catalog,avem Ia0=PdA/UA0 rezulta Ia0=16W/385V=41mA..cat e UAmax,UAmin,IAmax si IAmin?Ra in acest caz nu e 4,2K ci undeva pe la 7K. Ra=4k daca Ua0=250V si IAo=64mA...parerea mea.... Eu nu ma pot lua dupa foaia de calog, practic valoarea de 4,2 K rezultata din Pmax/THDmin in conditii de testare reala, catalogul poate fi un indicator nu neaparat calea de urmat, parerea mea... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 (editat) Marius ca să obţii thd 1%(1khz) pentru 7W în secundar sarcină trebuie să dai un atac perfect potrivit gc-PL504 ,uite ca să vezi şi dumneata ce necesită pe grila de comandă(PL504) raportat la un model PL504 postat de Lăzăroiu în pagina anterioară(pt 4k2) http://oi60.tinypic.com/23ruwht.jpg Aş putea reprezenta şi etajul de atac aşa cum se cere(tub,psf,sarcină)... nu vreau să insist pentru 1%thd. Editat Iunie 4, 2014 de Vizitator Link spre comentariu
gedd Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Eu nu ma pot lua dupa foaia de calog, practic valoarea de 4,2 K rezultata din Pmax/THDmin in conditii de testare reala, catalogul poate fi un indicator nu neaparat calea de urmat, parerea mea... pai nu inteleg....cum ar trebui sa alegem un PSF? cum alegem Ra pt un tub oarecare? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Marius ca să obţii thd 1%(1khz) pentru 7W în secundar sarcină trebuie să dai un atac perfect potrivit gc-PL504 ,uite ca să vezi şi dumneata ce necesită pe grila de comandă(PL504) raportat la model postat de Lăzăroiu(pt 4k2) http://oi60.tinypic.com/23ruwht.jpg Asa ar trebui sa fie dar nu cred ca graficul este real, pur si simplu ar trebui sa trasez caracteristicile U/I functie de -Ug ale tubului (TFK NOS) si atunci lucrurile devin mai clare , ce zici? Pa-i asa se vede in stanga lui 1KHz (asa deduc eu, sau gresesc). Eu am observat si la PP o idee de DC pe Fluke (nu pot spune cat de mica, dar foarte mica), desi e traf. Dar si traful are asimetrie la parcurgerea histerezei in sens crescator si descrescator. Am gasit chiar un toroidal cu histereza destul de stramba (am pe undeva o imagine, pe care am si discutat-o cu Macovei; nici el nu gaseste explicatie, sau se face ca nu...). Daca e altfel, explica-ne ce se gaseste in origine pe abscisa. Aici se vede ca nu e simetrie, chiar axa e putin mai jos, dupa cum se observa cand se termina sinusul in stanga. Poate ma insel! http://www.elforum.info/uploads/monthly_06_2014/post-220265-0-53621400-1401867229.jpg Inteleg, nu am fost atent la ce exista pe parte stinga a fundamentalei, probabil aparatul permite extensia pe abcisa si neglijeaza in acest caz aceasta componenta aparent DC, nu cam lucrat cu acest aparat suficient ca sa fiu sigur de afirmatie, probabil ai mai multa experienta si poti gasi mai bine o explicatie dar nu cred ca poate fi vorba de DC sau 50 Hz @gedd, daca ar trebui sa respect catalogul puterea disipata pe anod de PL504 este depasita cu mult , nici vorba , tubul se simte binei in PSF ales... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 (editat) Ce putere în sarcină apare aici http://www.elforum.info/uploads/monthly_06_2014/post-220265-0-59218100-1401907501.jpg aprox 6W ? Ce fundamentală ai aici http://www.elforum.info/uploads/monthly_06_2014/post-220265-0-98454100-1401907439.jpg pare 1,4khz ?(a-II_a cu -45db ,a-III_a cu -51db...setai şi tu fundamentala la 1khz). Editat Iunie 4, 2014 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Pa-i asa se vede in stanga lui 1KHz (asa deduc eu, sau gresesc). Eu am observat si la PP o idee de DC pe Fluke (nu pot spune cat de mica, dar foarte mica), desi e traf. Dar si traful are asimetrie la parcurgerea histerezei in sens crescator si descrescator. Am gasit chiar un toroidal cu histereza destul de stramba (am pe undeva o imagine, pe care am si discutat-o cu Macovei; nici el nu gaseste explicatie, sau se face ca nu...). Daca e altfel, explica-ne ce se gaseste in origine pe abscisa. Aici se vede ca nu e simetrie, chiar axa e putin mai jos, dupa cum se observa cand se termina sinusul in stanga. Poate ma insel! http://www.elforum.info/uploads/monthly_06_2014/post-220265-0-53621400-1401867229.jpg @Sebi, aparent asa este dar am suprapus semnalul generatorului cu cel dat de secundarul OT si daca se egalizeaza nivelele pe cele doua canale suprapunerea este perfecta asta inseamna clar THD< 1% Verificarea este facuta si pe osciloscopul digital a lui Niculian, se vede in poza dar pe cel analogic rezolutia este superioara, sa sti ca nu fortez explicatii, constat doar lucruri verificate de mai multe ori in situatii diferite Ce putere în sarcină apare reprezentată aici http://www.elforum.info/uploads/monthly_06_2014/post-220265-0-59218100-1401907501.jpg 6W ?. Wattmetrul are doua scale comutabile 0-10w si 0-100w/8 ohm insa citirea este usor decalata din cauza aparatului foto, practic este exact 6w Spendid acest aparat, stie sa citeasca W, % si nivele dB in plus are o optiune FLUTTE , nu m-am prins... Link spre comentariu
sebi_c Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 (editat) Eu raman la parerea ca analizorul HP reda situatia reala, adica ai acolo o componenta de curent continuu, datorita semialternatelor pozitiva si negativa inegale. Scula simte asta si o afiseaza. Ar fi normal comportamentu, daca te gandesti ca asta e buba SE-urilor, inegalitatea semialternatelor. Justificarea ca e un traf la mijloc, nu pot spune cu certitudine de ce se transfera DC (din forma undei, etc., nu mi-am pus problema unui studiu amanuntit), dar analizorul simte asta, asa cum si in simularri se vede acest lucru. De altfel, am mai spus, am simtit si la PP un reziduu pe analizorul Fluke, dar foarte mic; la tine pare cam de 3..4 ori mai mic ca fundamentala. PS: Oricum, amplificatorul merge fenomenal. Armonica I-a, are 43..45dB mai putin, adica de 150..180ori mai mica ca fundamentala. Editat Iunie 4, 2014 de sebi_c Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 La Range este aprins ledul verde de 10V, 20dB, 10W si la Level/Power este aprins ledul roz(rosu) de la W si acul este aproape de 6 (da se accepta si faptul ca este fotografiat dintr-o parte si asta mai "fura" un pic). Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Marius,felicitari ! Practic HP_3528 si audio_analyzer_ul confirma ''real'' ceea ce ai masurat cu osciloscopul si cu THD_analyzerul construit de tine.Diferentze mici o sa fie intotdeauna intre doua aparate de masura ,asta e si motivul pt care cele de laborator necesita minim doua calibrari pe an. Ceea ce arata aparatele astea doua nu poate fi pus la indoiala sub nici o forma,daca faceai o analiza FFT pe un osciloscop digital din asta modelul nou chinezesc nu reprezenta nimic. Pozele astea doua cu analiza spectrala si THD_ul spun totul despre munca ta si ...testerul lui Bench. Eu nu ma pot lua dupa foaia de calog, practic valoarea de 4,2 K rezultata din Pmax/THDmin in conditii de testare reala, catalogul poate fi un indicator nu neaparat calea de urmat, parerea mea... Asta e cea mai frumoasa fraza pe care o citesc pe forumul asta,iar metoda ta de lucru foarte interesanta si mai ales practica. Link spre comentariu
gg101 Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 (editat) Spendid acest aparat, stie sa citeasca W, % si nivele dB in plus are o optiune FLUTTE , nu m-am prins... In opinia mea ,ce apare in stanga fundamentalei la analizorul de spectru , este din cauzei ferestrei alese pt analiza. Uzual se foloseste Hanning sau Blackman-Haris. Acum cred ca este folosit Hamming. Depinde si ce stie aparatul. Dar foarte posibil si ce spune Domn'Sebi . Pt a folosi functia FLUTTE va trebuie un generator de semnal cu sweep . Daca valorile vehiculate in topic mai sunt de actualitate , atunci dreapta de sarcina ar fi clara : de la Ua=377 V la Ia=84 mA. Problema este ca dupa foia de catalog , nu stim ce se intampla mai sus de 300 V. Iar pt Ug= -50 V parca nici nu este specificat. Cred ca asta este toata nedumerirea . Editat Iunie 4, 2014 de gg101 Link spre comentariu
carageae Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 @popa marius: http://en.wikipedia.org/wiki/Wow_and_flutter_measurement ...desi nu vad cum ar putea sa apara instabilitatea de frecventa la un generator...sau o fi o problema de modulatie a generatorului cu frecventa retelei sau cu o alta frecventa parazita? Cat arata distorsiometrul in pozitia FLUTTER? Acum vad ca e setat pe THD, cel putin in poza asta: http://www.elforum.info/uploads/monthly_06_2014/post-220265-0-59218100-1401907501.jpg Logic ar fi sa fie zero, insa masuratoarea ar putea fi foarte utila pentru un magnetofon, pickup sau orice alt sistem analogic rotativ... *** As fi curios si eu daca exista vreo diferenta la ureche intre cele doua versiuni...abia astept sa se termine scoala sa incep si eu sa mai mesteresc cate ceva...am vazut si eu, din pacate doar in fuga, laboratorul lui @niculian, e ceva la care un amator poate doar sa viseze; certamente insa daca as castiga o suma mare la loto as investi in asa ceva...sau macar o parte, nu as avea ce face cu multe din aparatele pe care le-am vazut acolo. Poate ne intalnim toti trei, undeva pe la sfarsitul lui iunie...m-ar interesa si pe mine realizarea practica a acestui amplificator... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Daca deranjul nu-i prea mare , rog si eu initiatorul topicului un 40 Hz sinus si sqw sa-l pot compara cu SE-ul meu GU50.Nu de altceva dar as vrea sa am un etalon de comparatie. @ Simson, poze cu sinus la frecvente joase nu am facut, sa vad cum stau cu timpul... Link spre comentariu
simson Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Nu-i rau 40Hz sqw fara RN globala mai ales daca si sinusul se prezinta sinus.Banuiesc o inductanta peste 25H la OT si o sectiune de 16cmp apreciat dupa poze Cred ca tolele sant montate fara intrefier . Link spre comentariu
Postări Recomandate