Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SE cuplaj galvanic

Vizitator

Postări Recomandate

dvb...ce sa spun...inca odata demonstrezi faptul ca esti habarnist..doar gura e de tine...esti si rau intentionat pe deasupra...eu ti-am pus TEORIA din carti referitor la clasele de functionare dar dumneata esti precum calul ala...stii ca am dreptate,ma rog,CARTEA ARE DREPTATE dar precum politicienii,mananci....in continuare...lucrul la care faci referire nu este altceva decat raspunsul meu la o amenintare directa...dar tu,probabil din cauza varstei te faci ca uiti...asadar...pune matale frumusel mana si mai citeste si lasa filosofia electronicii...la capitolul teorie esti cat se poate de praf....adica eu iti fotografiez din manualul de radioelectronica si tu tot insisti in prostia ta ca nu e asa...probabil ca tu esti mai pregatit decat inginerii aia din domeniu care au scris cartile..eu ti-am pus niste intrebari clare si la obiect la care am primit raspunsuri precum fac politicienii...pe langa subiect si efectiv legat de orice alt domeniu...pune domnule mana pe carte ca nu e rusine sa inveti si la o varsta inaintata

Editat de gedd
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări