Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preamplificator si corectii microfon instrument

cristian_98

Postări Recomandate

Buna seara. Indraznesc sa deschid si eu un topic aici, din cauza necesitatii unui preamplificator avand incluse si corectii, pentru un microfon sau cum se spune "doza" de instrument, sau mai bine zis de saxofon.

Detin si mixer de sunet, dar nu le tin aici, in oras, deci nu le pot folosi sub nici o forma.

Ce se cere:

-Un sunet cat mai curat posibil, fara bazaituri, fara zgomot de fond (inteleg ca nu se poate fara, dar sa fie cat mai mic posibil)

-Corectii cat mai bune.

Nu conteaza foarte mult cat se investeste in piese, dar scopul e ceva de calitate.

Va fi folosit impreuna cu un amplificator de 2x70w, proiectat de Userul marian, caruia ii multumesc si pe aceasta cale pentru ajutorul ce mi la acordat si rabdarea avuta.

Va fi folosit doar la repetitii mici...de apartament.

O schema, ceva idei sunt binevenite, astept opiniile voastre. Va multumesc anticipat pentru interes, pentru idei.

O seara buna va doresc!

Editat de cristian_98
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian_98

4

• cipcirip

1

• remus68

1

Din ce am discutat cu cineva, ar fi o idee folosirea unei astfel de scheme de la o firma cu renume in domeniul audio...are cineva spre exemplu schema corectiilor si preamplificatoarelor de microfon de la D.Y.N.A.C.O.R.D? Sau de la alta firma? Va multumesc anticipat pentru ajutor.

Am observat ca au fost astfel de scheme pe forum, dar atasamentele sau sters....

Editat de cristian_98
Link spre comentariu

Gata. Cineva m-a ajutat aici pe forum cu schema:

Am sa o analizez si revin cu progresul. As dori in continuare sa o realizez....

Voi extrage din schema partea de preamplificator, care daca nu ma insel incepe din stanga jos, pana la "insert" si partea de corectie, cea de mai sus, fiind usor de observat prin "Mid", "Low", "Hi"....Ce parere aveti, se merita realizata?

Stie cineva cum ar trebui sa sune?

dynacord preu.pdf

Editat de cristian_98
Link spre comentariu

Salut, daca crezi ca iti ajuta, am de vanzare etaje de intrare (preamplificatoare) cu corectie de ton parametrica, provenind din mixere dezafectate PM03.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări