cristian_98 Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 (editat) Buna seara. Indraznesc sa deschid si eu un topic aici, din cauza necesitatii unui preamplificator avand incluse si corectii, pentru un microfon sau cum se spune "doza" de instrument, sau mai bine zis de saxofon. Detin si mixer de sunet, dar nu le tin aici, in oras, deci nu le pot folosi sub nici o forma. Ce se cere: -Un sunet cat mai curat posibil, fara bazaituri, fara zgomot de fond (inteleg ca nu se poate fara, dar sa fie cat mai mic posibil) -Corectii cat mai bune. Nu conteaza foarte mult cat se investeste in piese, dar scopul e ceva de calitate. Va fi folosit impreuna cu un amplificator de 2x70w, proiectat de Userul marian, caruia ii multumesc si pe aceasta cale pentru ajutorul ce mi la acordat si rabdarea avuta. Va fi folosit doar la repetitii mici...de apartament. O schema, ceva idei sunt binevenite, astept opiniile voastre. Va multumesc anticipat pentru interes, pentru idei. O seara buna va doresc! Editat Iunie 1, 2014 de cristian_98 Link spre comentariu
cristian_98 Postat Iunie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2014 (editat) Din ce am discutat cu cineva, ar fi o idee folosirea unei astfel de scheme de la o firma cu renume in domeniul audio...are cineva spre exemplu schema corectiilor si preamplificatoarelor de microfon de la D.Y.N.A.C.O.R.D? Sau de la alta firma? Va multumesc anticipat pentru ajutor. Am observat ca au fost astfel de scheme pe forum, dar atasamentele sau sters.... Editat Iunie 2, 2014 de cristian_98 Link spre comentariu
cristian_98 Postat Iunie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2014 (editat) Gata. Cineva m-a ajutat aici pe forum cu schema: Am sa o analizez si revin cu progresul. As dori in continuare sa o realizez.... Voi extrage din schema partea de preamplificator, care daca nu ma insel incepe din stanga jos, pana la "insert" si partea de corectie, cea de mai sus, fiind usor de observat prin "Mid", "Low", "Hi"....Ce parere aveti, se merita realizata? Stie cineva cum ar trebui sa sune? dynacord preu.pdf Editat Iunie 2, 2014 de cristian_98 Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Folosesti ancie speciala cu doza piezo sau doar "agati" un microfon condensator de sax? Link spre comentariu
cristian_98 Postat Iunie 5, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2014 Folosesc doza de ancie, care se pune pe ancie. Link spre comentariu
cipcirip Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Salut, daca crezi ca iti ajuta, am de vanzare etaje de intrare (preamplificatoare) cu corectie de ton parametrica, provenind din mixere dezafectate PM03. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum