Vizitator adriansarbu8 Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 problema cu calc nu descarca decit 99% si ramane asa mult timp si apoi da eroare Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 Buna seara ! 1: Ati incercat cu mai multe browsele...de exemplu : Opera,Google Chrome,Mozilla Firefox,Internet Explorer 8 etc,etc......???? 2: Aveti vreun antivirus pe pc-u sau laptop??? 3: Pe ce retea aveti netul?? Etc,etc........Deocamdata atatea intrebari.....astept raspunsurile la aceste intrebari !!! O seara buna va doresc !!!! Link spre comentariu
Vizitator adriansarbu8 Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 nu merge cu nici un browser,antivirus nu am ,internet romtelecom Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 Reinstalati os-ul. Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 nu cred ca o reinstalare e problema!!! si eu am descarcat 2 fisere si la al 3 lea spune ca "Nu poți descărca nici un fișier până când nu se finalizează celelalte descărcări", dar nu am descarcari in derulare, nu functioneaza nici cu alt browser si nici cu restart al pc-ului, in plus am mai incercatde pe inca un PC si tot la fel zice!!!!!! Link spre comentariu
briobit Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 exact asa am patit eu ieri parca "Nu poți descărca nici un fișier până când nu se finalizează celelalte descărcări" si nu descarcam nimic Link spre comentariu
cristi7521 Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Probabil sunt alti utilizatori in retea care descarca de pe acelasi host si acesta vede adresa de IP folosita. Daca aveti adresa de IP statica (platita) atunci e alta problema. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 instalati un antivirus si dati o scanare la tot hdd-ul pt ca sigur are virusi. Succes !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum