cristybadea Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 Buna ziua!V-as ruga sa-mi spuneti si mie daca se poate si cum sa fac sa activez modul RF-OUT la acest aparat.multumesc Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Vreti sa-l folositi la cablu tvs sa aveti posibilitatea sa cautati programele prin el.... sau pentru antena terestra?!?! Link spre comentariu
cristybadea Postat Iunie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2014 Vreau sa transmit semnal la un al 2-lea tv (mai vechi) pe banda UHF Link spre comentariu
Vizitator pim76 Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 Buna ziua!V-as ruga sa-mi spuneti si mie daca se poate si cum sa fac sa activez modul RF-OUT la acest aparat.multumesc Salutare, Acelasi lucru ma intereseaza si pe mine. Reciverul de la DIGI permitea acest lucru. Orange-ul vad ca il au inactive. Ai reusit sa-l activezi? Link spre comentariu
Marian C Postat Aprilie 15, 2022 Partajează Postat Aprilie 15, 2022 buna, am gasit aruncate 2 buc, oare sunt depasite tehnic ? au cablu alim taiat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum