Vizitator nick_bond Postat Mai 31, 2014 Partajează Postat Mai 31, 2014 Buna ziua , as vrea sa modific un telefon nokia ca sa il pot siincroniza cu o casca japoneza , si nu stiu ce ar tebuii sa modific la telefon. Uitati aici un link cam ce as vrea eu sa fac: http://www.copiat.ro/cumpara/telefon-de-copiat-special-casca-japoneza-17 ; Imi puteti da ceva scheme sau tipuri cu ceea ce ar trebuii sa fac? Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 N-ai bani sa cumperi acea pocnitoare de pe site (un nokia de 2 lei si 50 de bani...) si vrei sa iti modifici propriul telefon? Pune burta pe carte si invata pentru ca nu vei reusi sa pacalesti pe altcineva la un examen ci doar te pacalesti singur..... 1 Link spre comentariu
Vizitator nick_bond Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 Nu este vorba de bani sau ca vreau eu sa il folosesc la examene(nu am copiat niciodata la niciun examen) ci vreau ca sa fac asta ca si un proiect personal. Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 Spune ce proiect vrei sa faci si daca e ok atunci te ajutam. Oricum rezolvarea e mai simpla decat iti poti imagina Link spre comentariu
florin mulies Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 cred eu ca proiectul ar fi comercializarea lor.plus de asta, cred ca domnul vasile ar trebui sa inchida subiectul sau un moderator, deorecere aici de vorbeste despre frauda la examene, copiat si nu este destul de corect fata de cei ce invata pe rupt pt un 6 7, iar el copiind sa ia 8 9, fiind ajutat de noi, bineinteles, explicandui cum sa-si faca dispozitivul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum