LUCI Postat Noiembrie 21, 2006 Partajează Postat Noiembrie 21, 2006 buna idee vasile cu diversificarea ofertei de difuzoare pro.Dar cam in cat timp se poate livra o comanda??? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 21, 2006 Partajează Postat Noiembrie 21, 2006 de la 18 sound ce am pe stoc se poate livra imediat :partyman: iar de la Beyma doar unele din seria studio momentan :smt003 Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 :tonqe: vreau si sa stiu de unde pot sa-mi procur niste difuzoare profesionale:tonqe: :tonqe: deci vreau adresele de web a unor magazine on-line de electronica :tonqe: :tonqe: poate ma ajuta careva :tonqe: Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 Vasile e bossul pe aici si asta e magazinul lui online de click acolo Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 14, 2006 Partajează Postat Decembrie 14, 2006 E simpatic RCF-ul ala desenat acolo :smt005 Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 14, 2006 Partajează Postat Decembrie 14, 2006 ma plictiseam aseara... :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum