Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

breath controller

ym_dx21

Postări Recomandate

Va salut ! Apelez la ajutorul dumneavoastra in vederea construirii unui convertor analog to midi pentru a-l folosi impreuna cu un breath controller  . Acest dispozitiv vreau sa-l utilizez prin portul midi al unui sintetizator roland xp 80. Am gasit un model pe net "DOEPFER WHEEL ELECTRONIC" . Ma poate ajuta cineva cu schema electrica ca sa mi-l construiesc singur ?

post-233604-0-35227200-1401481574_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ym_dx21

3

• cirip

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu detine nimeni asa ceva ? eu am incercat sa identific cablajul cu ajutorul altor scheme ale pic 16f73 dar nu cred ca mi-a reusit

post-233604-0-33635300-1401627650_thumb.jpg

Editat de ym_dx21
Link spre comentariu

Salut,

Schema si cablajul reprezinta numai o parte din lucrare. Mai ai de scris si softul pe care il ruleaza picul. Desi pare o placuta mica si simpla, s-ar putea sa nu fie chiar asa. Cred ca ai mai multe sanse cautand un DIY MIDI controller. Poate a postat cineva un proiect complet undeva pe net.

Editat de cirip
Link spre comentariu

multumesc de raspuns ....intradevar stiu ca trebuie scris softul , asta nu ar fi o problema ca pot face rost de tot ce trebuie (cu imprumut) pt a-l scrie, insa nu am schema acestui controller....am cautat ce m-ai indrumat si am mai gasit ceva schema +program dar trebuie testat deoarece are mai mult rol de "foot pedal"...vad eu acum ce pot face....multumesc mult de ajutor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări