csopike Postat Mai 30, 2014 Partajează Postat Mai 30, 2014 salutare, am un modul de inchidere centralizata YT-A400 si vreau sa il folosesc cu o alta telecomanda , cea veche/ originala nu mai functioneaza, este rupta/sparta, as vrea sa stiu daca se poate reprograma acest modul de inchidere pentru a primi semnalul de la cheia/telecomanda noua? mentionez ca inchiderea nu o am montata pe masina, este in fata mea cu tot cu mufe.nu am alarma, am modulul/unitatea centrala, senzorul de shock, mufele , ledul, butonul de "urgenta", eu vreau ca sa imi functioneze pe inchidere centralizata inchidere - deschidere usi si deschidere portbagaj nu ma intereseaza alarma (deocamdata) daca este nevoie si banuiesc ca este nevoie pentru reprogramare pot sa ii leg la sursa de curent daca se poate face reprogramarea pe masa, va atasez si schema de montaj, multumesc. Link spre comentariu
csopike Postat Mai 30, 2014 Autor Partajează Postat Mai 30, 2014 hello, am reusit sa reprogramez modulul, dar am o alta problema, cand blochez/inchid functioneaza ( tacane) modul pana cand apas inca odata pe butonul de inchis, cand deblochez/deschid functioneaza aproximativ 5 secunde ( tacane de 5 ori) in schimb cand apas butonul de portbagaj nu face nimic, nu are modulul functie de deschidere portbagaj?, in schita zice ca firul maro este pentru portbagaj, dar din ce am citit pe forumuri altii au legat firul maro pe avarii pentru a functiona semnalizarile cand se inchid/deschid usile, pe firul maro imi indica pe aparatul de masurat 12 volti cand inchid sau deschid, cea ce ar insemna sa se deschida portbagajul de cate ori inchid sau deschid usile din telecomanda. Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Mai 31, 2014 Partajează Postat Mai 31, 2014 o folositi deocamdata nemontata pe masina.cand tacane va arata ca nu este inchisa o usa.pt portbagaj se tine 3 secunde apasat si va apare un puls de tensiune.aceasta este o comanda se trece printr-un releu pt a avea puterea necesara deschiderii portbagajului. Link spre comentariu
csopike Postat Mai 31, 2014 Autor Partajează Postat Mai 31, 2014 inteleg, deci care fir leg la portbagaj ? maro? si ce releu ii pun si cum leg releul, din cate am inteles si firul galben trebuie legat prin releu? ce releu si cum il leg? multumesc. Link spre comentariu
csopike Postat Iunie 1, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2014 nu se pricepe nimeni??? Link spre comentariu
csopike Postat Iunie 1, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2014 a fost demontata de vreo 2 ani de pe masina veche,am vrut sa o montez pe alta masina, dar cred ca "am lucrat ceva" adica am legat galbenul impreuna cu albul pe contact, acuma am doar albul pe contact, galbenul e in aer izolat, nu am nevoie de imobilizator, rosu plus permanent, negru minus, dar se comporta ciudat, adica nu actioneaza usile, modulul tacane dar nu imi da nimic pe firele albastru si verde care sunt pentru blocare/deblocare, cand inchid din telecomanda modulul tacane pana cand apas inca odata butonul de inchidere, cand apas pe deschidere sau deschidere portbagaj tacane odata, dar ledul ramane tot timpul palpaind, adica ca si cum nu s-ar dezarma, daca leg firul albastru la contactul de la usa modulul tacane intruna si ledul palpaie in continuare, nu se dezarmeaza. aveti idee ce ar putea fi? sau aveti idee ce ar putea sa fie ars? avand in vedere cum se comporta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum