Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reclame, femei frumoase, Radio vintage

mila

Postări Recomandate

• Răspunsuri 623
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• okean

243

• Untold

45

• icar

41

• mila

35

Impresionant! La anul 1935 sa ai asa ceva era, cred, o adevarata excentricitate.Ma gandesc cam cum se auzea si ce impresie facea la acea vreme.Oare cine monta difuzoarele(care veneau demontate datorita greutatii-numai cel de 18 inch avea undeva la 40Kg !) era halterofil ?:scarpin

Link spre comentariu

Cred ca erau totusi de studio, nu pt uz personal.Inca nu aparusera aparatele uzuale in toate casele, nu cred ca prea multi particulari ar fi achizitionat asa ceva...

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Reclama la aparate radio din almanahurile Stiinta si Tehnica din anii 1959 si 1960.

https://imgur.com/a/AV2z6ht

Interesant ca se mentioneaza in 1959 de banda de unde ultrascurte 88-100MHz. Tind sa cred ca se refera la radiourile fabricate in Germania Democrata, stiind faptul ca noi, ungurii, rusii s.a. am facut parte din OIRT (65-74MHz).

La pagina asta https://en.wikipedia.org/wiki/FM_broadcast_band e mentionat ca Germania de Est a utilizat banda 88-100MHz.

P.S. Rog un moderator sa integreze imaginile in post, in acceasi maniera ca mai sus. Eu ma incercat sa le micsorez, dar nu se mai intelege scrisul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări