Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reclame, femei frumoase, Radio vintage

mila

Postări Recomandate

Acum 12 ore, Elservius a spus:

Oare ce transmisie/post de radio căutau cele 3 tinere? Nu par complet împăcate, sau mulțumite.

Il gasisera, in poza umblau la acordul fin...:rade:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 622
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• okean

243

• Untold

45

• icar

41

• mila

34

Ahaaa... Așa deci... Acum am înțeles de ce păreau așa preocupate.

Deci încercau să se suprapună perfect peste purtătoare!... Se pare că mai am încă multe de învățat.

D-nule @Untold vă mulțumesc pentru că m-ați lămurit!

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Cred că a fost doar un ,,concept,, și nu un produs de masă, nu văd cum poti asculta cu două doze simultan, poate doar să poți comuta rapid intre două melodii, pe piste separate.Dar ai uzură dublă si la plăci și la ace... și pentru ce ?

Probabil antena aia telescopică, ce se ridica automat ,,a la James Bond,, excita gagicile la culme...

Link spre comentariu
Acum 14 minute, Shambala a spus:

Era bratul de curatare, are o perie de carbon in loc de doza. 

Nu stie taranul ce e sofranul...ma refer strict la mine. Nici eu nu stiam ca a existat asa ceva.

Link spre comentariu

Da, pe la sfarsitul anilor 70 erau si ieftine - cca 10-12usd si mai scumpe, spre 70-80usd.  Se puteau monta aproape la orice pick-up, prin lipire cu un mic disc din burete dens dublu adeziv.

Am avut si eu unul; aluneca mai repede decat acul, termina discul in 5-6 min.  Firele periei erau dintr-un soi de fibre de carbon iar lagarul pivotului era din teflon grafitat (cred);  suportul bratului avea o legatura pt impamantare.

Nu am reusit sa aud nici un zgomot introdus de perie sau de pivot oricat am incercat (in pauzele dintre piesele de pe disc).

Link spre comentariu

La ce foloseste stiu, nu  stiu cum se deplasează  pe suprafata discului, adică ce mecanism  are pentru a se deplasa. Teoretic,  curata discul   inaintea  acului.

Link spre comentariu
Acum 22 ore, daniels a spus:

Acele brate, pot fi si 4, sunt echipate cu doze diferite

NAD a facut asa ceva, doar ca se schimbau bratele cu totul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări