Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reclame, femei frumoase, Radio vintage

mila

Postări Recomandate

Eu m-am referit la fotografie în ansamblul ei, incluzând și radioul respectiv - în fapt subiectul principal - și decorul în totalitate ( care are un anumit aranjament).

Părerea mea este că poza respectivă a fost realizată de un adevărat profesionist în domeniu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 623
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• okean

243

• Untold

45

• icar

41

• mila

35

mail.jpg

Acum 2 minute, Elservius a spus:

Eu m-am referit la fotografie în ansamblul ei, incluzând și radioul respectiv - în fapt subiectul principal - și decorul în totalitate ( care are un anumit aranjament).

Părerea mea este că poza respectivă a fost realizată de un adevărat profesionist în domeniu.

carcotasi...

Link spre comentariu
Acum 33 minute, Elservius a spus:

Toate pozele pt reclame sunt făcute de profesioniști, și ascund multe ședințe foto, cu mii de cadre, din care sunt selecționate câștigătoarele, sau câștigătoarea.

Link spre comentariu

Chiar citește invers?!... Asta ar fi ceva cu totul deosebit.

Mie mi se pare că acolo sunt două discuri, unul jos și altul deasupra brațului.

Eu credeam că este un fel de picup semiautomat ( cu "alimentare" semiautomată).

Oricum, putem să îl considerăm un cititor de hard-discuri analogice ( adică cu semnal real/adevărat).

Ce sunt eu curios, este ce aparat de radio este cel din poza comentată anterior.

Mulțumesc și numai bine!

Link spre comentariu

Nu citește ,,invers, ci acolo sunt două discuri suprapuse, cu un distanțor între ele.Acul citește discul aflat jos în imagine....am avut un pick-up ce avea acest adaptor.

Link spre comentariu
La 27.02.2024 la 10:46, Elservius a spus:

Asta DA, Eleganță și Frumusețe!...

Păcat că nu este color poza...

culori aproximative

reclama_radio vechi mare_s84l4__please_credit[palette.fm].jpg

reclama_radio vechi mare_416Wl__please_credit[palette.fm].jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări