sesebe Postat August 1, 2022 Partajează Postat August 1, 2022 Acum 37 minute, doru3160 a spus: Cui ii pasa? Mie, pt ca boxele le am deja, mai exact le-am avut , dar imi listeste decorul...... Link spre comentariu
aurel70 Postat August 1, 2022 Partajează Postat August 1, 2022 Pentru cei cu buletinul mai greu.......mai greu si cu astfel de decor. Link spre comentariu
icar Postat August 2, 2022 Partajează Postat August 2, 2022 Da, decorul e important, ca sa ai unde pune boxele! Da, de la o anumita virsata, greu sa ridici astfel de boxe! Link spre comentariu
okean Postat Septembrie 19, 2022 Partajează Postat Septembrie 19, 2022 București, Standul Uzinelor Electronica la EREN, 1964 ! Link spre comentariu
mihail1953 Postat Septembrie 20, 2022 Partajează Postat Septembrie 20, 2022 Printre alte televizoare vad si " Cosmos 2" , despre care nu se stie prea multe . Cred ca diferenta fata de " Cosmos 1" era minima , doar diagonala ecranului putin mai mare fata de primul. Prin anii ' 64, '66, am vazut la el serialul "Sfantul" cu Roger Moore. Link spre comentariu
okean Postat Septembrie 20, 2022 Partajează Postat Septembrie 20, 2022 Cosmos a fost licenta ungureasca " Orion " un televizor cu imagine si sunet de calitate, cand mergea... Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 20, 2022 Partajează Postat Septembrie 20, 2022 Avea o problema cu sincronizarea, atit pe verticala, cât si pe orizontala. Când o lua razna, trebuia apasat un buton sau umblai la pot. din spate. Link spre comentariu
mihail1953 Postat Septembrie 21, 2022 Partajează Postat Septembrie 21, 2022 Asa este, la Cosmos 1 era o problema frecventa cu desincronizarea, mi-aduc aminte pentru ca fiind cel mai mic, eu eram telecomanda. La Cosmos 2 , parca problema a fost rezolvata, vecinul , prietenul de joaca nu facea aceeasi miscare du- te vino. Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 17, 2022 Partajează Postat Decembrie 17, 2022 (editat) Maria Stinger... Editat Decembrie 17, 2022 de okean Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum