doru3160 Postat Aprilie 2, 2022 Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Nu exista femei nasoale...doar prea puțină băutură. Acum 2 ore, icar a spus: Ba cred ca se inventase, numai ca ar fi trebuit un sul mai mare cu poze! Pt tine nu mai pot reformula, tu deja esti cusurgiu. Link spre comentariu
mila Postat Aprilie 2, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Adevar graieste gura pacatosului. Faine reclame, faine femei! Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 2, 2022 Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Acum 40 minute, doru3160 a spus: tu deja esti cusurgiu Link spre comentariu
darius_bv Postat Aprilie 2, 2022 Partajează Postat Aprilie 2, 2022 3 hours ago, Усилитель said: Si siliconul e tare la locul lui, fațâ de cum arata la TV in mana doctorului. Am pipait si nu a fost placut deloc.... Banuiesc ca nu era "Bison" de la DDMan !!! Link spre comentariu
Усилитель Postat Aprilie 2, 2022 Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Eu sunt cel din dreapta, Le am pipait pe amandoua, (numai pt comparatie) cea de langa mine avea sâni mici dar naturale, supermisto fata de cea din stânga siliconata. "vehicolul" este un trike cu motor WV 4 cilindrii cu racire aer, tot ce era din fibra de sticla (caroseria) plus ceva modificari au fost facute de mine. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 2, 2022 Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Daca-i bagai un radio în brațe siliconatei, se potrivea la fix cu tema topicului. Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 3, 2022 Partajează Postat Aprilie 3, 2022 La 28.03.2022 la 12:45, nicolae57 a spus: Tesla Sonet Duo nu are claviatura, pe partea frontala are manerul de transport, cel din imagine are grila difuzorului. A existat si un model Sonet Duo cu carcasa "patratoasa", adica fara colturi rotunjite, ANP210A. Îl stie careva? Acum 13 ore, darius_bv a spus: Banuiesc ca nu era "Bison" de la DDMan !!! Amu, frantujii au folosit si de-asta. Nu neaparat marca asta, dar totusi silicon pentru constructii. Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 3, 2022 Partajează Postat Aprilie 3, 2022 Acum 12 ore, Усилитель a spus: "vehicolul" este un trike cu motor WV 4 cilindrii cu racire aer, tot ce era din fibra de sticla (caroseria) plus ceva modificari au fost facute de mine. Cum ai facut transmia? Este si prin Bacau unul cu 2 roti fata si una spate, nu l-am vazut oprit Link spre comentariu
florinmar Postat Aprilie 3, 2022 Partajează Postat Aprilie 3, 2022 Acum 5 ore, franzm a spus: A existat si un model Sonet Duo cu carcasa "patratoasa", adica fara colturi rotunjite, ANP210A. Îl stie careva? Amu, frantujii au folosit si de-asta. Nu neaparat marca asta, dar totusi silicon pentru constructii. Uitel pe un site nu fac reclama e usor de gasit si pe radiom.. https://m.youtube.com/watch?v=qpv-A8NviBc Link spre comentariu
antun Postat Aprilie 3, 2022 Partajează Postat Aprilie 3, 2022 Amy Winehouse - 2003 Link spre comentariu
okean Postat Aprilie 5, 2022 Partajează Postat Aprilie 5, 2022 Viniluri, scule... Link spre comentariu
okean Postat Mai 3, 2022 Partajează Postat Mai 3, 2022 De pus sub perna...la caseta ma refer ! Link spre comentariu
icar Postat Mai 3, 2022 Partajează Postat Mai 3, 2022 Daca o pui acolo, pentru reclama, exact la caseta nu se uita viitorul cumparator! Link spre comentariu
Untold Postat Mai 13, 2022 Partajează Postat Mai 13, 2022 (editat) Editat Mai 13, 2022 de Untold Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum