Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reclame, femei frumoase, Radio vintage

mila

Postări Recomandate

1 hour ago, icar said:

Dar traful de iesire? Desi, la cit o fi bobina mobila, nu cred ca mai trebuie!:rade:

Da , la marimea aia e usor de facut , daca stiu bine careva televizor posibil si  romanesc avea difuzor oval ,marime normala ( cat erau alea de Gloria )  de 750 ohmi.....

Link spre comentariu
Acum 4 ore, +_Florin_+ a spus:

Mă întreb ce tuburi aveau în etajul final amplificatoarele care atacau asemenea difuzoare ... poate finale de emisie pentru posturi de radiodifuziune ? :rade:.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Ca sa nu fie off topic pozele cu femei frumoase trebuie musai sa fie asociate cu ceva audio ??? ...intreb ca in urma cu multi ani cind inca nu s-a purtat fusta mini, dar peste putin timp a aparut si la noi ,  la mine in sat erau cel putin5-6 cupluri sot sotie deosebiti prin frumusete la o virsta intre 25-40 de ani pe care o apreciez acum dar potsa gresec ...Cred ca puteau juca in filme de dragoste la acelasi nivel ca stelele din studiourile de peste ocean...Unul dintre familiile astea frumoase era celebru si prin comportament mai ciudat de unde si porecla data de lume....El barbat inalt brunet, cu ochi verzi, mustata subtire cu un mers elegant, era macelar de profesie... De ce era ciudat ?  minca preparate din  burta in special PAPRICAS facut in ceaun de 60 litri....Mentionez ca pe vremea respectiva burta de vaca era detestata de tzifnosii de BANATENI, azi e considerata delcatesa la restaurante...numele lui era ERDEI JANOS pe care putini il stiau , toata lumea ii zicea PATZALOS...Omul acesta era obsedat de frumusetea sotiei sale dar se si ocupa de sculptarea trupului ei....Fiind si un om foarte autoritar o obliga sa poarte corset, vara, iarna, noaptea, ziua. De mincat atit sa nu moara de foame, si daca observa ca de exemplu sinul se mai inmuia sau se lasa, le corecta imediat ii punea comprese cu preparate pe baza de BUROW...gurile rele ziceau ca  si in "Mitzu" ii baga ceva sa fie strimt ca la fata mare....Cind era acasa o obliga sa puna o farfurie pe cap si sa defileze in fata lui adica sa exerseze pentru ca pe strada cind iesau asa trebuia sa calce,, "elegant"...Dar sa revenim la BURTA...cum am zis era macelar asa ca in fiecare simbata (aducea, fura) burta nu stiu una doua sau trei cert este ca simbata la ora H  cind sosea autobuzul sotia LIDIA era cu roaba la datorie prelua burta si se ducea vorbind marunt printre buze la balta, pentru prima faza a pregatirii urmind ca sa continuie acasa pina la niste ore mici..A doua zi in curte la BODEGA se aprindea focul sub un ceaun de 60 l, se adunau betivii si din satele vecine si mincau si  chefuiau....Dupa ce minca o portie zdravana de burta el se ducea acasa ,  nu statea cu betivii... Probabil ce facea el ma gindesc ca a fost mai mult un act de caritate...Cind a aparut  fusta mini doamna LADA Lidi  cred ca a fost printre primele care a purtat-o in sat..Porecla de LADA Lidi a primit - o de la roaba cu care ducea burta..Barbatul a murit pe la vreo 75 ani inca frumos iar peste vreo 5-6 ani n-am intilnit cu doamna LIDI nici urma de frumusetea de odinioara, era grasa sini nu mai erau ca la o domnisoara ba mai mult cred ca avea 3 rinduri de tzitze iar mersul ca o ratza indopata.....De ce am scris astea ,  ptr. ca i-mi place sa ma uit la concursurile de dans, lucruri frumoase nu violente nu politica....si am dat de aceasta pereche unde ea seamana  cu LADA LIDI....Inca odata Sper ca nu am fost  prea OFFFF.......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări