validae Postat Ianuarie 1, 2021 Partajează Postat Ianuarie 1, 2021 Şi cu ce ciocan de lipit,,măiestru,, lucrau... Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 1, 2021 Partajează Postat Ianuarie 1, 2021 Validae, alea erau pe atunci. Am avut si eu unul, exact la fel, destul de scump la acea vreme. Pentru lipituri fine, am infasurat o bucata de sirma de cupru, cam 1,5 - 2 mm diametru, cu un capat lasat in aer, capat cu care faceam lipiturile. Mai tirziu mi-am cumparat un letcon mai micut, de la Radio Progres. Cu unul din asta, era cit pe ce sa dau in primire! Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 1, 2021 Partajează Postat Ianuarie 1, 2021 Mergea și pilit vârful pt lipituri mai domestice. La un moment dat aveam 2 vârfuri in plus de diferite forme, dar după ce am cumpărat pistol, am renunțat sa mai folosesc letcon. Îl foloseam doar unde pistolul nu făcea față. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Ianuarie 1, 2021 Partajează Postat Ianuarie 1, 2021 Acum 1 oră, validae a spus: Şi cu ce ciocan de lipit,,măiestru,, lucrau... Contează mult măiestria/experiența operatorului chiar dacă acesta lucrează cu o sculă (oarecum) nepotrivită. Un începător neexperimentat poate face lipituri proaste (calitativ) chiar dacă are la dispoziție cele mai potrivite/performanțe stații de lipit. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 1, 2021 Partajează Postat Ianuarie 1, 2021 Cunosc aspectul, şi eu am început cu un ciocan de 60W şi apoi am trecut la pistolul RadioProgres.Totuşi mă aşteptam ca o fabrică de aparatură să fi avut nişte letconuri mai prezentabile, cel puţin într-o poză de genul celei discutate mai sus.. Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 1, 2021 Partajează Postat Ianuarie 1, 2021 Niciodata nu m-am impacat cu pistolul de lipit! Nu l-am folosit decit la dezlipit piese sau lipit fire pe capetele bateriilor. Link spre comentariu
ex.escu Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 Daca ai sunet in 4 canale ,nu ai nevoie de altceva... Ce faci cand te doare spatele... Link spre comentariu
kinderu56 Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 cred ca ultima este de la Bang Olufsen Link spre comentariu
ex.escu Postat Ianuarie 20, 2021 Partajează Postat Ianuarie 20, 2021 Davone, Denmark. Link spre comentariu
okean Postat Ianuarie 21, 2021 Partajează Postat Ianuarie 21, 2021 Bucuresti, Uzinele Electronica, 1960 ! Link spre comentariu
okean Postat Februarie 4, 2021 Partajează Postat Februarie 4, 2021 Jane Birkin & Akai x-330D... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum