Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reclame, femei frumoase, Radio vintage

mila

Postări Recomandate

• Răspunsuri 623
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• okean

243

• Untold

45

• icar

41

• mila

35

• 2 săptămâni mai târziu...

Un muzeu radio virtual de la rusi,interesant ce tehnica radio si cat erau de sincronizati cu moda anilor respectivi,chiar inainte de aparitia comunismului,foarte interesant!

http://www.radionic.ru/book/export/html/144

...e de pierdut timpul pe aici,sunt multe de vazut !

Imi place foarte mult acesta din imagine, RR DL-3,era o noutate in domeniu pentru ca puteau asculta doua persoane la casti !

post-175212-0-71338100-1423085898_thumb.jpg

post-175212-0-57370500-1423085918_thumb.gif

Editat de LMOlimpiu
Link spre comentariu

Si schema receptorului de mai sus:

L.E. Si extrem de interesant de replicat, avem dimensiunile carcasei exterioare: "Frame on which is mounted the receiver circuit , has a height of 175 mm. , The base of the cap 195h145 mm. On the top shelf gorizogntalnoy are recessed slot lamp. At both ends of the shelves are located nest to turn vario . Receiver circuit is protected by a metal lid , in the form of oblique music stand , in which a hole for the handle output capacitor.

Weight receiver about 8 pounds ( about 3.2 kg)."

rl192513.PDF

Editat de Untold
Link spre comentariu

Bine, bine... aparatele sunt dar lipsesc femeile... nici asa nu e bine!

Este adevarat ca avand virgulele in titlul topicului am putea posta numai reclame, femei frumoase fie aparate vintage... 

La reluarea topicului, autorul precizeaza: "reclame radio si femei"...

Eu inteleg ca este vorba de reclame pentru aparate radio care contin si ingredientul femeia nu si invers.

Link spre comentariu

Mie imi plac... acum ca una asculta ceva placi la un gramofon, rezemata de o pendula (sau pendul) de podea (chestii vintage) si cealalta cu o chitara si amp-ul ei..., e drept ca nu sunt radiouri, iar daca nu-si au locul, se pot sterge. De gustibus....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări