Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TVC siemens FS937K4

Postări Recomandate

Va salut . Am primit acest TVC. cu diagonala=66 cm , destul de vechi , dar cu o imagine perfecta. Nu stiu sas.  ( posibil 351-0 )  are sonor forte slab si nu se modifica din +/- . Am nevoie de schema , si ceva pareri . Finalii audio =TDA1905 de 5W. Vertical=TDA2653A , Horiz.= TDA8140. Cu multumiri , Virgil.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• virgil_19

7

• BUGHIU

2

• tehtronics

1

• FLORIN IORDACHE

1

Va salut. Multumesc ptr. schema . In dif. se aude , slab , ca un metronom , fara posib. reglaj volum , nici din telec. nici de pe panoul frontal.. Fara rescrierea mem. (SDA 2526 ) , nu exista si o alta varianta ? - Cu o mem. goala nu se poate ? Cu stima , Virgil.

Link spre comentariu

Va salut . Totusi nu cred ca este Sas. CUC 3510 . In alim. = TDA3640 . Pe placa 3 in afara de SDA3640 ( mem. ) mai sunt : SDA5231 , 7040C54015NL , SDA 5241 , UT 2805 . Pe placa frontala , afisaj , comenzi , se afla : IC.811 = XC98504P . Cu stima , Virgil.

Link spre comentariu

Se poate ,intr-adevar sa nu fie sasiul respectiv!! Dupa 

FS937K4 sant doua zerouri?!?!  Doar volumul este cu probleme ?!?!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Va salut . Da ,numai partea de audio. Am nevoie de schema modulului 4 , care contine :TDA2556 , TDA6600 , TDA620   0 , TDA4442. Eu cred ca aici este problema .Cu stima , Virgil.

Link spre comentariu

Nu stiu ce sa zic de schema integrala a tv-ului....!! Nu o gasesc!! Eventual daca cautati dupa acele integrate de pe modulul 4 ...poate gasiti pe gogu undeva schema asemanatoare care sa contina integratele....respective!!!

Link spre comentariu

Va salut . Da ,numai partea de audio. Am nevoie de schema modulului 4 , care contine :TDA2556 , TDA6600 , TDA620   0 , TDA4442. Eu cred ca aici este problema .Cu stima , Virgil.

TDA6200 defect, sau schimba tot modulul. Verifica si triplorul pentru ca defectul apare cand ai descarcari in hv.
Link spre comentariu

Va salut. Alt modul nu gasesc . Ma gandeam , daca intre pin 1 si 3 ( intr. ) si pin 13 si 15 (out ) la TDA6200 montez cate un C=1Mf inseriat cu un semireglabil =10K (potentiometru ) se poate sa functioneze volumul -manual , fara ton ??? . Cu stima , Virgil.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări