MICIULIN Postat Iulie 31, 2014 Partajează Postat Iulie 31, 2014 (editat) Am si eu divizor de fu 12 are vreo 12 kg si daca mai vrei sa pui inca o placa cred ca va depasi 15 kg si nu cred ca poate sa duca avansul o greutate asa mare ,poate sa se mance pinioanele si atunci va fi inutilizabil si ar fii pacat. divizorolui mai apartine si piesele care se vad in poza , ai primit si piesele , divizorul are 4 discuri de divizare. Editat Iulie 31, 2014 de MICIULIN Link spre comentariu
dunca sorin Postat August 1, 2014 Autor Partajează Postat August 1, 2014 nu am primit decat divizorul propriuzis nu si varful opus de centrare, (chiar l-as vrea) si am primit cele 4 discuri divizoare daca folosesc divizorul asa cum este in fotografie greutatea fata de masa de frezare + menghina este insesizabila Link spre comentariu
dunca sorin Postat August 8, 2014 Autor Partajează Postat August 8, 2014 O noua mica achizitie, Link spre comentariu
dunca sorin Postat Septembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2014 am rezolvat si cu limitarea data de pensele pentru capul vertical de frezare, 2-12 mm, acum pot folosi un sistem ER32 pana la 20mm diametru a frezei. am centrat coada pe con , fara bataie, asa merge in gol: http://i228.photobucket.com/albums/ee169/crysst_gsm/th_IMG_15911_zpsdb23d547.mp4 si asa merge in span, doar 0,5mm ca frezam un cutit suport de placute destul de dur. http://i228.photobucket.com/albums/ee169/crysst_gsm/th_IMG_15941_zps26c38ade.mp4 1 Link spre comentariu
dunca sorin Postat Septembrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2014 deoarece la frezarea cu freza coromant, diametru 40-60 se simtea nevoia de putere chiar si cu avans foarte mic, am schimbat motorul pentru frezarea pe verticala de 550W cu unul de 1,2kw si 1500 de rotatii, acum pot intra cu 1mm in otel foarte tare si pe suprafata de 25-30 mm Link spre comentariu
DanuAL Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 (editat) In al 2lea video, se aude o vibratie intrerupta. Cum a iesit frezarea pe piesa? Se vede ceva intrerupt? Merge motorul asta cu cel de la avans pe acelasi convertizor? Editat Septembrie 10, 2014 de DanuAL Link spre comentariu
dunca sorin Postat Septembrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2014 suprafata nu imi iese oglinda datorita unui mic joc din ghidaje, imi va trebui o pana de reglaj ceva mai groasa ca sa scap de tot jocul, convertizorul merge cu cele 2 motoare 1 x 550 si 1 x 1200 in acelasi timp fara probleme. Link spre comentariu
Vizitator vasileion27 Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 as dori sa ma ajutati cu o schita , cote , indicatii pentru confectionarea unui ax de abric cu cutite de 25 - 30 cm.( cu valsuri, casete pt rulmenti, sistem prindere panza pt circular) . o cunostinta care lucreaza la un atelier de prelucrare metal mi-a promis ca mi-l face dar tre sa ii dau schita ,cote pt ca nu a mai facut. Va multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum