Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce freza este asta?

dunca sorin

Postări Recomandate

Deci, ai dotat masina de frezat cu cu un cap de frezare rapida de la fuss 22 care este dotat cu pensete speciale, dedicate.Ai cumparat un set de pensete+adaptor pe con MT2....ce-mi scapa mie?cum le faci sa se pupe-n intre ele?

Iti scapa faptul ca doar capul de frezare rapid de fus22 merge cu pense speciale, capul de frezare orizontal are CM2, si acolo se pupa sculele astea noi
Link spre comentariu

Tin sa te felicit pentru realizare.

Esti primul roman care pune un cap rapid de FUS 22 pe altceva decat e destinat.

Cum stai cu planeitatea, cum ai centrat acel vinclu, sincer sunt curios cum l-ai facut, eu am unul cumparat, dar e rectificat dupa sudare, la tine cum ai procedat???

Faptul ca eu stau in Bucuresti nu ma lasa sa prelucrez piesele pentru acest cap [ - a se intelege ca mesterii de aici se cred ca locuiesc la PARIS si vand parfumuri scumpe - adica cer prea mult pentru ce realizeaza si fac oricum munca mai proasta decat cei din provincie. ].

Cand o sa fie timp o sa merg la Craiova si o sa stau pe capul mesterilor de acolo pana rezolv, sunt 2-3 ateliere acolo care fac treaba buna la pret decent, adica mai cumperi o paine dupa ce pleci de la ei.

Sper ca intr-o zi sa pot pune capul rapid pe masa.

P.S. Promisesem ca daca aud ceva despre pensete va anunt pe cei interesati, am obtinut cateva, le-am atasat la anunturi, daca voi mai primi altele veti afla, pana acum va invit sa va auitati acolo, nu postez aici ca sa nu suparam.

http://www.elforum.info/classifieds/item/122-pensete-cap-rapid-fus-22-la-bucata-25lei-la-set-350-lei/

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

mi-am facut o cutiuta pentru setul de pensete ER32:

Posted Image

si mi-am comandat o masuta rotativa cu universal de 100:

Posted Image

O singura problema are masa rotativa.....are gradatia in inch.......

Link spre comentariu

Foarte tare, si cutia, dar platou asta-i belea! Inclinabil, e o treaba buna! Greutate redusa... Al meu e de 400 diametru(cred) si are vre-o 60kg.

Cat te-o costat si de unde? Sunt curios in timpul prelucrarilor cum se simte, vibratii etc. Nu se vede prea bine in poza, dar cred ca strangerea se face din surubu' ala lateral, unde-i gradatia? Doar in ala se tine?

Link spre comentariu

Nu am idee cat de bine sta strans in surubul ala lateral, cand imi va ajunge voi face proba si voi posta, jucaria ma costa undeva la 800 ron adus acasa, la banii astia puteam lua o masa cu diametru de 360 mm, da ce sa fac cu ea, ca nu imi incapea nici jumatate pe masa de frezare.La masuta asta dupa ce ajunge ii voi mai lua un chit de divizor cu 3 discuri ca sa fie completa treaba

Link spre comentariu

Pai eu cred ca trebuia sa te interesezi mai bine si gaseai una de acelasi gabarit direct cu gradatiile/surbul pe metric! De unde cumperi platoul, nu aveau si discuri divizoare?

Link spre comentariu

il iau din america, si sigur nu avea si cu gradatii metrice, in europa preturile sunt de neacceptat, nu am gasit la acelasi vanzator si discurile divizoare

Link spre comentariu

Ce gasesti in America, etc. la pretul asta, provine de aici, adica China - http://www.alibaba.com/product-detail/Universal-dividing-head-and-Horizontal-vertical_1494845969.html

http://www.alibaba.com/product-detail/Horizontal-and-Vertical-Rotary-Table_1652432545.html

Sunt mai multi vanzatori, diferite preturi. incearca sa iei legatura cu astia poate gasesti discurile si inel gradat in mm sau ceva kit ptr. conversia in mm.

Link spre comentariu

SET OF 3 DIVIDING PLATES FOR SOBA 4 & 6" ROTARY TABLES Soba e o marca de mese rotative, discurile respective se potrivesc numai la marca Soba, am vorbit cu vanzatorul mesei mele rotative si mi-a zis ca nu stie sa existe kit de discuri pt ea....oricum am rezolvat problema divizorului, am gasit un cap divizor original de fu12, diametru maxim universal de 125 si con ISO30 , nou cu instructiuni de folosire, 3 discuri divizoare, maine imi ajunge ,o sa pun poze cu el si cum se aseaza pe freza.

Link spre comentariu

asta e pozitia in care pot prinde divizorul in 2 suruburi, pentru alta pozitie va trebui sa ii fac o placa de prindere adaptata pe dimensiunea canalelor de pe masa de frezare.

Posted Image

Posted Image

universalul este de 80 si doar e pus de forma, inca nu i-am facut placa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări