Cobra Postat Noiembrie 21, 2006 Partajează Postat Noiembrie 21, 2006 am o imprimanta LEXMARK X1150 si imi da aceasta eroare cand incerc sami instalez imprimanta am win 2000 profesional SP4 si am instalat driveru cu USB Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 21, 2006 Partajează Postat Noiembrie 21, 2006 hm... ce-ar fi să iei driverele cele mai noi de pe site???mie-mi sună a driveri incompleţi, sau eronaţi...şi ar fi o idee să reverifici dacă ai activat usb-ul în bios... (nu e nici o glumă proastă!) Link spre comentariu
Cobra Postat Noiembrie 22, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2006 il am activat din bios si mai am si netu si camera web si aparul foto pe portul USB si merg Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 22, 2006 Partajează Postat Noiembrie 22, 2006 Cum ai facut instalarea? Ai bagat intai cd-ul si ai instalat aplicatia+driverele apoi ai conectat imprimanta sau invers?La hp (ca eu asta am) cere intai sa bagi cd-ul cu aplicatia si driverele sa le instalezi, apoi sa conectezi imprimanta si sa termini instalarea (calibrarea). Dezinstaleaza tot si mai incearca odata. Ia si ultimele drivere de pe situl lexmark pentru modelul tau, asa cu a recomandat cineva mai sus Link spre comentariu
Vizitator smokless Postat Ianuarie 4, 2007 Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 Presupun ca ai un cd al imprimantei. Nu il lasa pe "autorun". Du-te pe device manager, cu cd-ul de instalare in calc, du-te la driver update si da-i sa-si caute singur de pe cd rom. Daca nu, cauta drivere de win2k pe pagina Lexmark. Si eu am avut aceeasi problema cu HP 3940 pe win 98! si tot am reusit sa cuplez calcul la imprimanta!. Vezi sa ai si drivere de USB ca sa poata face conexiunile logice. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum