Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

eroare instalare imprimanta

Cobra

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cobra

2

• MifTy

1

• Blind

1

Top autori în acest subiect

hm... ce-ar fi să iei driverele cele mai noi de pe site???mie-mi sună a driveri incompleţi, sau eronaţi...şi ar fi o idee să reverifici dacă ai activat usb-ul în bios... (nu e nici o glumă proastă!)

Link spre comentariu

Cum ai facut instalarea? Ai bagat intai cd-ul si ai instalat aplicatia+driverele apoi ai conectat imprimanta sau invers?La hp (ca eu asta am) cere intai sa bagi cd-ul cu aplicatia si driverele sa le instalezi, apoi sa conectezi imprimanta si sa termini instalarea (calibrarea). Dezinstaleaza tot si mai incearca odata. Ia si ultimele drivere de pe situl lexmark pentru modelul tau, asa cu a recomandat cineva mai sus

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator smokless

Presupun ca ai un cd al imprimantei. Nu il lasa pe "autorun". Du-te pe device manager, cu cd-ul de instalare in calc, du-te la driver update si da-i sa-si caute singur de pe cd rom. Daca nu, cauta drivere de win2k pe pagina Lexmark. Si eu am avut aceeasi problema cu HP 3940 pe win 98! si tot am reusit sa cuplez calcul la imprimanta!. Vezi sa ai si drivere de USB ca sa poata face conexiunile logice.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări