enkelados Postat Aprilie 28, 2016 Partajează Postat Aprilie 28, 2016 A intervenit o noua problema. Dupa circa 5-10 min de functionat normal a inceput sa sfaraie trafo linii si descarca la masa chiar daca am redus U1 la75v. Link spre comentariu
flomar60 Postat Aprilie 28, 2016 Partajează Postat Aprilie 28, 2016 (editat) Pierderea capacitatii la acel condensator produce cresterea tuturor tensiunilor recuperate!...inclusiv FIT!....era de asteptat ca traful sa moara....eu am crezut ca au murit si cadrele...inlocuiti si traful, nu aveti incotro.... ....TDA8362 a murit din cauza descarcarilor FIT....fenomenul descarcarilor este mai vechi doar ca acum a scos capul... Editat Aprilie 28, 2016 de flomar60 Link spre comentariu
enkelados Postat Aprilie 28, 2016 Partajează Postat Aprilie 28, 2016 Buna treaba!Mai ales ca trafo dai cu tunul si nu-l gasesti si fiind tv vechi costa ceva. Multumesc frumos. Link spre comentariu
flomar60 Postat Aprilie 28, 2016 Partajează Postat Aprilie 28, 2016 Ce cod are traful? Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 28, 2016 Partajează Postat Aprilie 28, 2016 Depanatorul adevărat,de clasă superioară,introduce mâna sub masa de lucru și primul transfirmator de linii pe care pune mâna,îl adaptează la șasiu :96Dar mai există o soluție:silicon sanitar,alb transparent,acetic de preferat Ceresit;merge de n-are aer Link spre comentariu
flomar60 Postat Aprilie 28, 2016 Partajează Postat Aprilie 28, 2016 Ambele solutii le folosesc doar cand nu am incotro....si doar cu informarea clientului si acordul sau....de obicei inlocuiesc cu unul nou...si , de asemenea , informez clientul despre provenienta trafului adica chinezarie sau nu ....pt. ca si preturile sunt diferite.... Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 28, 2016 Partajează Postat Aprilie 28, 2016 A intervenit o noua problema. Dupa circa 5-10 min de functionat normal a inceput sa sfaraie trafo linii si descarca la masa chiar daca am redus U1 la75v.Acolo defectul este traful de linii.Daca arc fi bun ar merge cu U1 95V cum trebuie.Deci nu descarca din cauza lui 8362 cum am mai spus ci ca este defect. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 28, 2016 Partajează Postat Aprilie 28, 2016 Un depanator adevarat, nu posteaza pentru un tv usor de reparat la care eu il repar cu ochi inchisi, doar sa aud ce face si se rezolva imediat OFFFF depanatori din ziua de azi, trimite sasiul la mine pina nul faci praf de tot Link spre comentariu
enkelados Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Am schimbat trafo linii si tda8362e la un philips 21pt166b58r ca s-au busit si am pus tda8362b/3(cu rezist modif la pin 34) dar nu mai am sunet,chiar daca tda7056 e ok.Plus ca l-am bagat in mod hotel si nu-l mai pot scoate. Ma puteti lumina? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum