Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

inlocuitor TMP 47C434N

Postări Recomandate

va salut,caut sa inlocuiesc acest procesor si am unul TMP47C834N-R144.data zice ca au pinii la fel dar ce stiti ,merge inlocuirea directa ? va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• NICA

3

• Toni Marginean

2

• mariancalinescu

1

• riderinblack

1

Top autori în acest subiect

1.TMP 47C434N3526  l-am intalnit in televizoare mai vechi gen " ICE " care afiseaza volumul sub forma >>>>>>>> si merg cu telecomanda P1708 ,P570 deci soft Funai.

2.TMP 47C834N-R144 am intalnit in televizoare Tatung (din Anglia) care intra in meniu cu tasta "spatial " de pe anumite telecomenzi P3026,pentru meniu cautare se apasa tasta 3 ,apoi cautare sus tasta 4,cautare jos tasta 3,memorare tasta 5 -deci soft PCA.

Concluzia : cele 2 procesoare nu sunt compatibile.

Link spre comentariu

1--  televizoare  care  au  3526  si  care  au  mai  si  circulat  des  prin  rsr  sint  levis  si  kotron  ,  nicidecum  ice ,  care  este  o  marca  extrem  de  rar  intilnita  pe  la  noi .

2--  singurul  echivalent  pentru  terminatia 3526  este  terminatia r231 .  altceva  nu  merge  acolo .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări