gabot Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 (editat) driverul il puteti descarca de pe site-ul asus. alegeti doar sistemul de operare care il aveti instalat. http://www.asus.com/Motherboards/A88XMA/HelpDesk_Download/ Editat Iunie 1, 2014 de gabot Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 Eu nu vad nici un fel de legatura intre schimbarea sursei si lipsa sunetului....... Sau ati tras de mufele de alimentare (la inlocuire) pana ati afectat si placa de baza (ca mi-a mai adus un client un computer unde a "folosit forta" pentru a scoate mufa monitorului.....). Link spre comentariu
electron49 Postat Iunie 1, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2014 eu va spun adevarul nu are rost sa mint.dar o mufa ma pricep sa o scot.in rest nu ma pricep prea tare la pc. Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 Nimeni nu zice ca nu spuneti adevarul. Revenind la subiect, unele mufe ies mai greu altele mai usor. Am intalnit placi de baza cu alimentarile carbonizate, evident ca pentru a reusi sa scot mufa a trebuit sa dau afara atat sursa cat si mobo-ul.... Placa e vazut in device managerul windozului? Eventual intrati in bios si dati un "clear cmos" (sau data afara bateria de bios pentru cateva secunde + scurtul de rigoare pe conectorii bateriei) sa nu fie placa dezactivata din bios. Link spre comentariu
electron49 Postat Iunie 1, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2014 multumesc mult pentru ajutor dar astea sunt probleme care ma depasesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum