Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda AKAI CT-2109ASS

Postări Recomandate

Buna ziua , va rog sa-mi spuneti ce telecomanda se potriveste la acest televizor , sasiu cred ca este ETE3 , nu stiu ce procesor are deoarece este la om acasa . Multumesc .

post-175359-0-13333000-1401360312_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefank

4

• mariancalinescu

2

• tehtronics

1

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La ETE3 merg urmatoarele telecomenzi :MFY 1556, MFY1731, MFY1809 plus 3 modele de clone dupa originala care sunt momentan de vanzare la magazinele virtuale de telecomenzi din tara.

Link spre comentariu

multumesc pentru raspuns , si clonele astea au un cod ceva dupa care sa stiu sa caut ? ca am luat la puricat  astfel de magazine online dar nu m-am lamurit deloc , iar dupa forma si butoanele telecomenzii originale gasita in manualul de utilizare sub forma de pdf ( gasita pe net ) nu am gasit nici una asemanatoare

Link spre comentariu

la  acest  model  de  tvc  akai ,  asa  cum  vine  el  echipat  din  fabrica ,  inca  nu  exista  nici  o  telecomanda  clona  disponibila  pe  piata  din  rsr .  strict  referitor  la  acest  caz  concret  ,  precedentul  domn  care  a  postat  habar  n-are  ce  vorbeste .

Link spre comentariu

Acest model s-a produs cu doua softuri diferite ...

1.incearca MFY-uri specificate de Marian sau clona 21GB/KEX2D-C22

2.daca ai ghinionul sa fie varianta 2, atunci mai greu cu telecomanda(doar clonata originala)

***misuraelectronic - lasa jignirile colegilor si da raspunsuri concrete, daca vrei sa ajuti

Editat de tehtronics
Link spre comentariu

:91 telecomanda asta ( 21GB/KEX2D-C22 ) o aveam in raft , mai ca imi sarea in ochi :2loser: , multumesc

post-175359-0-26486600-1401449946_thumb.jpg

Editat de stefank
Link spre comentariu

Telecomanda 21GB/KEXD-C22 emite pe Qunda IC6121 SYS 40BF adica exact MFY 1556.1731 si 1809 ceea ce stiam de mult timp.

Editat de mariancalinescu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări