Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor ! Schema alimentare VCC +-12V

Vizitator Rareș Lăpușan

Postări Recomandate

Vizitator Rareș Lăpușan

As avea nevoie de o scheme de alimentare VCC+-12V pe un singur canal, pentru un motor de curent continuu controlat cu o placa FPGA. Va multumesc

Editat de Rareș Lăpușan
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radusa

2

• UDAR

1

Top autori în acest subiect

Cred că decât să ne spui că e controlat cu FPGA era mai util să ne spui ce curent ai nevoie , dacă să fie cu transformator sau în comutație, etc

Link spre comentariu
Vizitator Rareș Lăpușan

Am atasat aici datele motoarelor. E o jucarie, un pod rulant defapt actionat de cele doua motoare. Am nevoie de o alimentare separata cate un canal pentru fiecare pe care sa pot sa dau o tensiune + - pentru cateva milisecunde pentru al putea controla cu ajutorul unui joystick. Ce varianta as putea folosi  ?

rs_445papd.pdf

datasheet-1.pdf

Link spre comentariu

Daca nu stii sa explici ce iti trebuie, nu vad cum te-ar putea ajuta cineva.

Tensiunea de 12V este o tensiune de comanda sau de actionare pt motoare? Pune schema intreaga la ceea ce vrei sa faci.

Primul este un motor pas cu pas si nu se misca cu 12V continuu, iar al doilea este un motor de curent continuu, care are turatia de 6000-8000 rot/min, la care daca nu ai si un reductor ceva, nu vei putea sa-l folosesti la miscarea podului rulant.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări