Micul alex Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Am facut azi rost de pendula ASTA. Are traf mare, ,,profesional'' (greu..).. Pentru 24 v. Stie cineva ceva despre pendule de genul asta? Un link, ceva ca sa aflu mai multe info? Link spre comentariu
Micul alex Postat Ianuarie 27, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 ...Nu se pricepe nimeni??? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 (editat) Nu funcționează sau nu știi cum s-o montezi ? Pune o poză clară de aproape cu eticheta lui, și marca, pentru că nu se înțelege mare lucru.Îmi amintesc că a mai fost cineva cu astfel de pendulă pe vechiul forum... Editat Ianuarie 27, 2015 de validae Link spre comentariu
Micul alex Postat Ianuarie 28, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Am inteles. NU pot sa o scot acum din locul in care e, la ,,lumina''- s'ar putea defecta din cauza umezelii. DA, nu stiu s'o pun in functiune. ..asa.. din gura- cum mi-a zis cineva e simplu- ,,pune firele alea acolo, si baga in priza''.. Nu poa' sa fie asa.. simplu.. plus ca s'ar regla ea cumva.. Unde nu ma pricep, prefer sa intreb. Cand se incalzeste afara, o scot la ,,sedintza foto''.. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Nu e musai s-o fotografiezi din nou, scrie pe forum numele ei și ce mai scrie pe traful de alimentare. Link spre comentariu
Micul alex Postat Ianuarie 28, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Asta da. Bine. Poate fac si-o poza. Cu ,,leleaua''.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum