Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am si eu o mica problema cu mess-ul meu

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna seara ! Asa cum suna si subiectul,am si eu o mica problema cu messengerul meu.....problema este ca dimineata cand ii dau drumul la pc-u si la mess..... imi apare un patrat care scrie security alert . si imi apare jos in felul urmator : the name on security certificate is invalide or does not match the name of te site. Eu cred ca este ceva de la ei.....adica de la yahoo messenger...pentru ca nu imi apare chiar mereu,mereu asta.....imi pare cate odata....

Astept un raspuns de la cineva care a mai patit asa ceva....si daca mai este cineva in situatia mea....adica nu aceiasi problema !!!

Multumesc mult !!  O seara deosebita va doresc !!!

post-177758-0-09746700-1401298759_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• riderinblack

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Este corecta data si ora computerului . data : 28 mai 2014,  iar ora : 20:50.

Multumesc pentru ajutor !!!

Link spre comentariu

Hristos s-a înălţat ! Va anunt ca sa rezolvat problema singura.....adica nu imi mai face nimic.....functioneaza normal acum yahoo messenger...

Cred ca a fost,asa cum v-am zis eu mai sus....adica ca a fost ceva de la ei...adica de la site-ul yahoo messenger. :reytre

Va multumesc pentru ajutorul acordat !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări