Vizitator cornelini Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 salut am o perche tw despre care nu stiu mai nimic si vreau sa aflu totul despre ele sint niste tw ribon QUADRAL si mai stiu ca urca pina undeva la 50 000 hz Link spre comentariu
Vizitator cornelini Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 http://cgi.ebay.de/Quadral-WOTAN_W0QQit ... dZViewItem despre inaltele din aceasta boxa este vorba Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 le-ai putea masura fr de rezonanta si curba de impedanta, dar nu te-ar ajuta prea mult. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 eu pot sa-l masor in toatalitate dar costa cat tweeterul Link spre comentariu
Vizitator cornelini Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 si pina la urma exista cineva care face masuratori de la A la Z Link spre comentariu
Vizitator cornelini Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 pertul de achizitie este 50 euro tipu de la cre leam luat mai are si mediile , defapt are toata boxa dar cutia arata ca dracu ssi basul este schimbat cu un dif visaton si le vinde pe bucati Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 aha, vorbimPOate la masuram Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum