simson Postat Mai 29, 2014 Autor Partajează Postat Mai 29, 2014 Am facut o greseala copilaroasa la redactarea schemei.La calculul negativarii tubului 6N7C am omis faptul ca grila comanda este legat galvanic la colectorul tranzistor. defazor.De aceea tensiunile si curentii notati pe schema referitor 6H7C sant nule. In primul rand va trebui ridicata tensiunea din catod , la cat voi afla dupa ce termin de pus la pct. defazorul sau renunt la cuplaj galvanic. @ Valderama Ulterior postarii schemei mi-am dat seama de greseala dezastruoasa , dar care nu-i chiar dezastruos daca se adauga si condensatori de cuplaj.Stiti cum e : doar cine munceste mai si greseste. Acum fac revizia capitala la O-scop dar sper ca pe sfarsit de saptamana vin cu rezultate referitor la defazor. Intentia mea este sa fac proba cu prefinal 6N7S si apoi cu 6N6C schema Valderama.Binenteles cu oscilograme sa vedem ce rezulta. Link spre comentariu
simson Postat Mai 31, 2014 Autor Partajează Postat Mai 31, 2014 Am terminat reglajul defazorului.Schema cu tensiunile obtinute: Link spre comentariu
THOMAS Postat Mai 31, 2014 Partajează Postat Mai 31, 2014 (editat) ************************************************************** Studiati si aceasta schema,nu este conceputa de mine ci este utilizata la un amplificator HI-FI de 100W cu 4XEL34,deci este ceva testat. Cel putin teoretic performantele sunt excelente si cred ca putem conduce cu acest defazor orice fel de tuburi finale audio in PP din seria : EL**,KT**,6550,6L6**,6P3S,6R3S,G-807...... Editat Mai 31, 2014 de LMOlimpiu 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum