piglett Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 desi stiu ca e o panarama...trebuie sa cer lamuririe vorba de YDL200LRY de la KonElectronic...pana acum am primit de 2 ori parametrii lui si de fiecare data imi da o curba de raspuns liniara de pe la 25Hz in sus....imi e cam greu sa cred asa ceva....aveti voi idee care sunt parametrii lui?P.S. nu am dif-ul in mana ca sa-l pot masura Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 schimba numele topicului cu unul mai sugestiv, altfel il schimb eu.Posteaza parametrii te rog. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 piglett de unde ai parametrii ?? ca nu sunt masurati de Vasile ... cel putin eu nu ii am .... si am adunat tot ce este pe forum pe la Kon Link spre comentariu
piglett Postat Noiembrie 21, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2006 parametrii ce mi-au fost trimisi pe mess nu i-am salvat...nu avea nici un rost...daca mai vorbesc cu omul...am sa-i cer... ADI am cautat si eu pe forum ceva despre el si nu am gasit nimic. mai asteptam...poate se gaseste careva cu parametrii masurati... :tonqe: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 21, 2006 Partajează Postat Noiembrie 21, 2006 marja de toleranta la ele e foarte mare asa ca eu zic ca degeaba folosesti pearametrii, daca ai difuzoarele le masori si dupa aia iti faci boxele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum