Vizitator electronistul Postat Mai 27, 2014 Partajează Postat Mai 27, 2014 (editat) Am facut un cronometru pentru expunerea placilor de circuit imprimat. Functioneaza foarte bine dar are un mare dezavantaj, pentru mine. Baza de timp este de 10 sec. Adica numara din 10 in 10 secunde. Am nevoie de aceasta varianta (cu registri) deoarece toate montajele cu multiplexare pe care le-am testat nu sting complet ledurile (afisajele sunt realizate din led-uri rosii de 500 mcd). Chiar daca trebe sa fie stins, segmentul respectiv arde slab. Montajul este acesta: http://www.elektronika.ba/714/darkroom-timer-for-pcb-exposure/ Daca vrea si poate cineva sa-mi modifice fisierul (.bas) ca timerul sa functioneze cu tact de 1 sec. ar fi excelent (nu gratis !). Multumesc anticipat. Editat Mai 27, 2014 de electronistul Link spre comentariu
nico_2010 Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Incearca cu hex-ul nou din arhiva Tiny2313 Timer_1s.rar Link spre comentariu
Vizitator electronistul Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Multumesc "nico_2010" !. O sa incerc fisierul trimis si te tin la curent. Link spre comentariu
Vizitator electronistul Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 Incearca cu hex-ul nou din arhiva Am testat softul si functioneaza perfect. Multumesc inca o data !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum