Rx-Tx Postat Mai 27, 2014 Partajează Postat Mai 27, 2014 (editat) Va salut. Am si eu o problema cu un laptop toshiba satellite, se blocheaza aleatoriu si as vrea sa imi spuneti posibilele cauze. Am testat pana acum memoria ram, l-am desfacut si am schimbat pasta termoconductoare de la cpu si gpu. hdd ul nu are bad uri insa uneori aud ca tot clantane ( un hdd mini ide de 60 gb) Dupa modul in care apar blocajele, tind sa cred ca nu e problema de supraincalzire. Am testat cu si fara baterie. Eu suspectez ca ar fi o problema cu hdd ul, e singura piesa pe care nu am reusit sa o inlocuiesc. Cand se blocheaza, nu mai pot sa fac nimic, nici din taste nici din mouse, doar un shut down fortat si restart il mai salveaza. Voi ce zicezi ? In afara de hdd ce ar mai putea cauza un astfel de blocaj ? As vrea sa elimin toate posibilitatile inainte de a achizitiona un alt hdd sau un adaptor pt un hdd sata sau altceva. Editat Mai 27, 2014 de Rx-Tx Link spre comentariu
riderinblack Postat Mai 27, 2014 Partajează Postat Mai 27, 2014 Si ce te opreste sa verifici si hdd-ul? Ai nevoie de hdtune sa faci asta..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum