Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema wi-fi

Vizitator pwtzyman

Postări Recomandate

Vizitator pwtzyman

salut! nu cred ca am ales bine domeniul, dar n-am stiut unde sa postez! am o tableat Allview viva Q7 si de vreo 2 saptamani nu mai merge wi-fi-ul. daca semnalul este mai puternic se conecteaza dar nu imi da acces(ex: google play- retea indisponibila) sau mai rau imi spune ca nu sunt retele disponibile. reteaua wireless functioneaza perfect. parca nu ar mai emite la fel de puternic semnalul. ce sa fie? placa de retea!! nu stiuu!!! astept sugestii!!!! multumesc si imi cer scuze daca am ales gresit domeniul!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• riderinblack

2

• 8429kyd

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cam asa functioneaza chinezismele de 2 lei (am prins telefoane si tablete care se conectau la google play numai cand aveau tranzistorii lor chef). Incearca un restart sa vezi daca merge.

Link spre comentariu
Vizitator iflorin

Esti sigur ca functioneaza wifi? incearca cu un telefon mobil. Daca nici cu telefonul mobil nu functioneaza, at. baietasii de la RCS au modificat ip-ul si va trebui sa refaci setarea routerului wifi. Am patit-o si eu.

Link spre comentariu
Vizitator pwtzyman

am revenit la setarile din frabrica de vreo 3-4 ori, i-am updatat androidu dar nimic. cauta dar nu gaseste. am incercat cu alte telefoane si merge. am mers prin vecini pt a fi mai aproape de router si nimic. aceeasi problema

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări