Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lumini comandate din calculator

Vizitator klyyn26

Postări Recomandate

Vizitator klyyn26

salu! am si eu o idee dar nu prea stiu cum sa o aplic....Vreau sa leg la calculator niste becuri[sau un consumator] prin portul serial cu 25 de pini si sa le aprind din telecomanda[aplicatia aia girder ;)]Eu beneficiez de o placa univesala cu 8 triace cumparata de la conex cu optocuploare ca sa pot lega becruri de 220 de voltzi la iesire dar cum fac restul....aplicatia girder am am deja si merge foarte bine... Deci atunci cand apas tasta "1" sa zicem sa mi se aprinda becul verde la tasta urmatoare alt bec si tot asa....este posibil are cineva o idee...cum as putea sa fac..;;)astept idei...pls......:d

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

2

Top autori în acest subiect

Vizitator klyyn26

nu am inteles....eu mai am prin port aplicatia aia discolitez probabil nu m-am exprimat eu bine si asta e portul care zici tu..si la ce pini trebuie conectata placa pentru ca are o gramada ...[25 parca]......sau la alt port se face legatura....de soft o sa ma interesez acumm...poate am noroc sa gasesc ceva:D

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări