HelliosSun Postat Mai 26, 2014 Partajează Postat Mai 26, 2014 Buna ziua.As vrea sa ma ajutati in realizarea unui filtru pe 3 cai.Difuzoarele pe care le voi monta pe filtru au valoarea de 100w fiecare(100w media 100w inalta si 110w bass).Nu trebuie neaparat ca piesele sa le montez pe o placa.Am mai cautat pe net si am gasit urmatoarul site http://www.schemeelectronice.com/71/filtru-incinta-acustica-filtru-boxe-filtru-bass/ Pe site nu specifica de cati wati va iesi in final filtrul.Daca aveti voi alte scheme sau sa imi ziceti constructia bobinei si valorile condensatorilor cu tot cu schema de montare la fiecare difuzor.Initial am vrut sa imi cumpar un filtru de pe net.Am gasit urmatorul filtru(vezi poza de mai jos) si scrie ca este de 100w(adica 100w pe fiecare difuzor sau totate dif 100w).Astept pareri ori cumpar acest filtru ori il realizes pe cel din link ori aveti voi altele mai bune. Link spre comentariu
cosmin65397 Postat Mai 26, 2014 Partajează Postat Mai 26, 2014 Am doua filtre pe 8 ohm,100w de la sysco ,sunt perfect funtionale,daca esti interesat sa-mi trimiti un mp. Link spre comentariu
Luca Postat Mai 27, 2014 Partajează Postat Mai 27, 2014 Filtrele nu se constuiesc dupa ochi, trebuie sa cunosti parametrii difuzorelor, Posteazai aici daca ai ai si vei primi mai multe sfaturi. Link spre comentariu
HelliosSun Postat Iunie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2014 Pai pe difuzorul de bass scrie 8 ohmi 110w difuzorul de inalta are 100w iar media tot 100w.Pe mine mar interesa mai mult pt bass ce bobina sa ii fac si pt medie ce condensator mentionez ca pe medie am pus un condensator de 4,7 uF nepolarizat si nu mi-a placut sunetul absolut deloc dar ma supara bassul care il are media.Cand dau volum la melodie bassul din medie strica absolut tot sunetul. Link spre comentariu
ovy83 Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 cum arata difuzorul de medie ? pe un cond de 4,7uf nu trebuie sa aiba fluctuatii membrana. am impresia ca acel dif este unul ca oricare altul. un dif de medie trebuie sa fie protejat de compresia facuta de difuzorul de joase,altfel membrana v-a "juca"in ritmul bass-ului. Link spre comentariu
dacos Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Schema filtrului de la postul 2 este aceasta. 12 db pe octava. Ce parere aveti despre ea? Eu am folosit un filtru din acesta si nu zicea mare lucru pe joase, iar pe mediisuna aproape ca un tweeter... Link spre comentariu
vivian Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Pocnitoare! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum