Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

radio selena (okean209)

mishen 1978

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor! am rugaminte la cei ce se pricep RF cum pot sa fac acest radio sa receptioneze banda FM ...rugaminte o schema si cv detali ,la ce trebuie inlocuit sau un montaj ,Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kripton

1

• mishen 1978

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator workatubes

am sa discut in principiu :

Pentru a receptiona banda FM in romania cu aparatele dotate OIRT rusesti , romanesti etc...se fac urmatoarele artificii:

Se reduc cu 2-3spire bobinele de intrare in blocul UUS

Se reduc capacitatile trimerilor de acord cu max 15pF

se refac toate reglajele in blocul UUS astfel incat sa cuprinda cat mai mult din banda FM 88-108Mhz

Link spre comentariu

Salut,S-a inchis acest subiect deoarece exista deja o averizare si chiar o rugaminte de a nu se mai deschide subiecte noi cu referire la acest tip de aparat , intrucat exista numeroase subiecte cu intreaga familie a acestora:http://www.elforum.info/topic/90326-radio-selena-rusesc/... pe langa faptul ca aici este sectiunea aparatelor cu lampi.Oricum , chiar daca o anumita problema sau intrebare se pune pe un topic mai vechi, acest topic "urca" pe prima pagina si prima pozitie, astfel incat poate fi vazut de cei care vor si pot sa ajute, nefiind nevoie de "subiecte noi" (dar existente).Speram ( inca o data ) ca acest aspect sa fie corect inteles si sa nu se mai repete.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări