Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

magazin de electronice in zona Regie ?

wingless

Postări Recomandate

Salut tuturor. Stie cineva un magazin de piese si accesorii electronice in zona Regie? Mi-e o superlene sa merg pana pe Maica Domnului si in pagini aurii&google gasesc doar aspiratoare :|Thx for help :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lulu07

3

• wingless

2

• Tavi

1

• adynis

1

Top autori în acest subiect

in militari la piata veteranilor sau cetatea de balta(aici nu poti cumpara "nimicuri) sau dr.sarii(4106650).

Stiu magazinul de electronice (piese & stuff) din piata veteranilor, dar celelalte 2 ce-i cu ele, sunt magazine de electrice (aspiratoare , etc) sau piese electronice?Mai ales cel din drumul sarii, ca e cel mai aproape de politehnica, e cu piese si componente ?
Link spre comentariu

de toate, inclusiv periferice calculatoare.....mai putin maruntisuri(ceramici, electrolitici, rezistente)si foarte important e IMPORTATOR. preturi in functie de cantitate si .... fidelitate :yawinkle:

Link spre comentariu

de mai, studentul in ziua de azi e student modern , nu mai face efortul sa mearga dupa piese, trebie sa i se faca magazin langa el :smt003

nu trebuie, dar nici nu strica :yawinkle: (bine si e si o problema de timp pana la urma...timp pierdut pe drum)
Link spre comentariu

importator de ce ? adica ce importa ?

traf. linii, ci-uri, tz-uri, telecomenzi(preturi fara concurenta)......sau poate face domn gigi convertor(si altii) turcia pt. dansii....posibil sa-l cunosti mai bine pe domnul john si caile de caprovizionare...... eu atata vad/cunosc, atata pot sa zic. :smt006
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări