vlad_vasile Postat Noiembrie 14, 2004 Partajează Postat Noiembrie 14, 2004 Am cumparat si eu din talcioc un modul care seamana a modulator(ce provine dintr-un videorecorder): are 2 mufe de antena(in si out) , 2 mufe rca, o trecere pt alimentare.M-am gandit ca pot sa-l folosesc la o minicamera analogica pe care sa o pun in vizorul de la usa.Problema e ca nu reusesc sa-mi dau seama ce e cu modulatorul: daca trec antena de la tv prin el e OK (merge tv ul numai cu alimentarea modulatorului cuplata) insa cand am introdus semnal (composite) de la tv out-ul calculatorului... nimic adica nici macar nu pot localiza pe tv unde e modulatorul.Intrebarea e ce poate fi dus?? Sau am gresit alimentarea ( 12 v).Are in componenta 3 tranzistoare c2570 si am masurat ceva tensiuni pe pini (0.75 v baza-emitor la toate). Link spre comentariu
vlad_vasile Postat Noiembrie 16, 2004 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2004 Chiar nu a avut de-a face nimeni cu un defect de modulator sa-mi spuna si mie cu ce se mananca problemele astea?? ce se poate arde pe acolo ca sa nu incep sa hacuiesc tot montajul cu dezlipiri si exfolieri!! Link spre comentariu
nelu F Postat Noiembrie 17, 2004 Partajează Postat Noiembrie 17, 2004 Are comutator de test? Daca da, da-l pe test si fa acordul TV-ului pana cand prinzi niste dungi (de regula 2, late, verticale pe mijlocul ecranului). Dupa poti sa-i aplici si semnal video. Daca nu receptionezi "mira" respectiva, modulatorul este defect (in cazul tau functioneaza sigur partea de amplificare RF).Modulatoarele mai "noi" sunt in UHF (in jurul canalelor 32-34, se poate regla frecventa), cele mai vechi sunt in VHF. Link spre comentariu
vlad_vasile Postat Noiembrie 30, 2004 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2004 Revin cu precizari: Am verificat tranzistoarele (sunt 3 bucati c2570) si sunt duse doua.Nu am gasit pein magazine aceste tranzistoare si nici ceva echivalente asa ca, din proprie initiativa le-am inlocuit cu BFR 91 A .Problema e ca AUTOOSCILEAZA de-mi sare basca!!!Ce credeti ca as putea face???ps scuzati nivelul de incepator!!Multumesc!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum