Vizitator marius_barcelona Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 Am acasa un amplif luat de pe 2 boxe mai marisoare de calc.miam facut rost de un dif pt bass si de 2 mai mici pt sateliti.Plak de sunet de la calc ii 5.1 dar intrebarea mea este cum sa fac sistem 2.1 doar cu amplifu asta?pot?sau trebuie sami mai fac rost de altul?astept raspunsuri :supz: Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 Pt 2.1 iti trebuie 3 amplificari , si nu trebuie sa deschizi 2 topicuri e de ajuns unul :rolleyes: :goodman: Link spre comentariu
Vizitator marius_barcelona Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 dc 3 amplifuri? k cel pe care il am ii stereo,poate face fata la sateliti,eventual imi trebuie la bass,nu? Link spre comentariu
neinvins Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 poi .. ce ai tu acolo .. banuiesc ca e un amplif cu un itegrat (LA .. sau ceva d genu....) .. care nu are mai mult de 2,2W .....si din cate stiu eu .. desi am cunostiinte destul de limitate in domeniu .. nu poti sa pui defazor .. pt al treilea dif .. atata vreme cat amplifici 2 iesiri cu un sg operational .. asteptam parerea oamenilor cu cunostiinte serioase ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum