cearda Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 S-a presupunem ca avem o statie de lipit de 50watt,ca s-a crestem puterea de la ciocanul de lipit nu am putea doar inlocui doar ciocanul si transformatorul din statie? Transformatorul sa scoata aceiasi tensiune dar mai muti A. Link spre comentariu
briobit Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 posibil si ceva modificari ale placii de comanda Link spre comentariu
cristian1961 Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 (editat) Va trebuie un ciocan mai puternic la aceas tensiune . nu stiu daca exista . apoi trebuie studiata placa de comanda daca poate sa comande un curent mai mare . la cele cu contact magnetic nu cred ca exista rezistente de puteri mai mari ,ma refer la acelas forma ca astea obisnuite si oricum suprasolicitarea contactelor duce la uzura prematura. o alta solutie e sa va luati un ciocan separat de putere mai mare . eu am vazut asa ceva cu termocontact magnetic de 200w veller original . dar era destul de piperat. dar poate chinezii.... desii la ei sculele nu tin prea mult. Editat Mai 25, 2014 de cristian1961 Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 26, 2014 Partajează Postat Mai 26, 2014 Daca letconul este cu acelasi tip de termocupla intra in discutie doar traful si eventual tiristoruyl triacul care il comanda. De exemplu eu am statii weller si la WECP20 care este de 50W merge fara nici o problema letcon WSP80 care are 80W.Problame este sa reziste pana il duce la temperatura setata apoi oricum lucreaza in impulsuri incalzirea si face fata.Asa merge statia la un coleg de ani de zile si totusi intre 50W si 80W puterea letconului este o diferenta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum