Vizitator andu1313 Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 salutare..sunt nou pe forum..si am o mare...intrebare...vreau sa-mi construiesc o incinta pt un subwofer...ideea este k am capatat de la un prieten de pe un mercedes difuzorul lui de bas(25cm)...cel din fabrik...probat pe combina din casa..scoate destul de bine...ideea este k nu stiu cati W are...ce frecventa...si toate caracterisitcile lui...am mare nevoie de ajutor.......PLS.Incinta as vrea sa o fac din pal,pe care dupa prindere sa-l acopar cu un strat de fibra de sticla...sper sa iasa ceva tare...sper...dar nu stiu ce dimensiune tre sa aiba..!!! Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 nenea...citeste te rog aici..dupaia pune intrebari http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=12499 Link spre comentariu
Vizitator andu1313 Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 ideea este k nu am prea inteles ce si cum sunt ideile de acolo.....dar...mai vroiam sa stiu dk am cum sa aflu ce caracteristici are difuzorul?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum