Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bassi de la concert? incinte band pass?

MDshelll

Postări Recomandate

Buna, totusi am o nelamurire, multi mi-au spus ca boxele de bass de la concertele in aer liber sunt band pass, este adevarat m-am tot uitat si nu am vazut difuzorul. In concluzie e band pass?As incerca sa fac si eu asa ceva cu un HP18W, credeti ca va iesi o incinta band pass cu HP18w?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MDshelll

3

• Mircea Bartic

2

• radue

1

• crexy

1

Top autori în acest subiect

Nu este obligatoriu sa fie bandpass...Pot sa fie: bassreflex ( cu difzorul ascuns de burete fara calitati fonoabsorbante ), sau hornloaded; dar pot sa fie si bandpass.Pt HP-18W ar merge bandpass...O sa-ti caut si un proiect.Numai sa ai 500 W rms in 8 ohmi pt difuzor ;) si filtru trece sus !

Link spre comentariu

MDshellcei care folosesc bandpass in aer liber la concerte nu cred ca o pot duce mult in domeniul sonorizarilor exterioare.sunt 100% ca este vorba de basi tip HORNprobabil persoana care ti-a spus asta, nu stie ca exista si altceva decat bassreflex, inchis, sau bandpass, si de aceea a presupus ca trebuie sa fie bandpass daca nu vede difuzorul .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări