MDshelll Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 Buna, totusi am o nelamurire, multi mi-au spus ca boxele de bass de la concertele in aer liber sunt band pass, este adevarat m-am tot uitat si nu am vazut difuzorul. In concluzie e band pass?As incerca sa fac si eu asa ceva cu un HP18W, credeti ca va iesi o incinta band pass cu HP18w? Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 Nu este obligatoriu sa fie bandpass...Pot sa fie: bassreflex ( cu difzorul ascuns de burete fara calitati fonoabsorbante ), sau hornloaded; dar pot sa fie si bandpass.Pt HP-18W ar merge bandpass...O sa-ti caut si un proiect.Numai sa ai 500 W rms in 8 ohmi pt difuzor ;) si filtru trece sus ! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 MDshellcei care folosesc bandpass in aer liber la concerte nu cred ca o pot duce mult in domeniul sonorizarilor exterioare.sunt 100% ca este vorba de basi tip HORNprobabil persoana care ti-a spus asta, nu stie ca exista si altceva decat bassreflex, inchis, sau bandpass, si de aceea a presupus ca trebuie sa fie bandpass daca nu vede difuzorul . Link spre comentariu
crexy Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 uite aici majoritatea tipurilor de icinte http://i15.tinypic.com/47uive9.gif Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 Scrie si tu mai multe detalii despre forma , marimea lor poate isi da cineva seama ce sunt....oricum BR sau BP nu cred ca sunt... :partyman: Link spre comentariu
MDshelll Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 Aha, cred ca aveti dreptate. Am 500w pt Hp18 doar nu ma pot hotara ce incinta merita sa fac pt el sa fie cat mai eficienta, ce parere aveti care incinta sar potrivi mai bine de pe http://i15.tinypic.com/47uive9.gif ?.De ex folded horn ar fii o idee buna, este ceva program cu care sa ii pot calcula parametri la incinta? multumesc Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 mdshell, pt tine cred ca ar fi cel mai bine un bassreflex Link spre comentariu
MDshelll Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 Si eu dupa parerile pe care le-am auzit de la o gramada de persoane cred ca bass reflex ar fii cel mai indicat. Multumesc pt ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum