baza Postat Mai 24, 2014 Partajează Postat Mai 24, 2014 Salutare, Ma intereseaza unde se pot gasi in tara acele rondele ceramice care se monteaza pe firele din rezistentele de incalzire de la resouri (plite). Ma intereseaza rondele care sa aiba un diametru interior de aproximativ 0.5mm. Multumesc! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 24, 2014 Partajează Postat Mai 24, 2014 Niciodata nu am vazut de vanzare asa ceva dar daca nu va trebuie foarte multe puteti recupera de pe piciaorele rezistentelor recuperate de putere mai mare de 2-3 wati. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Mai 24, 2014 Partajează Postat Mai 24, 2014 (editat) am asa ceva de pe 2-3 rezistente de resou sunt un fel de palnii ce de imbina una cu cealalta Editat Mai 24, 2014 de pop_ady44 Link spre comentariu
baza Postat Mai 25, 2014 Autor Partajează Postat Mai 25, 2014 Multumesc pentru raspunsuri. Ma intereseaza un numar destul de mare de astfel de rondele, asa incat sa fac aproximativ 2 metri de rezistenta de nichelina (rondelele le voi folosi ca izolator). Sarma o voi trage printr-un tub metalic. Link spre comentariu
briobit Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 Avea cineva la bazar mai demult .... poate nu vorbesc cu pacat Dl. Emil Matei sau Dl Misuraelectronic ..... cer scuze daca am incurcat persoanele dar stiu sigur ca am vazut la vanzare asa ceva Link spre comentariu
Ursuletz Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 (editat) "Margele" sau "perle" se numeau si erau facute la fabrica din Alexandria care facea elemente ptr electrotehnica din portelan, elementi de siguranta, izolatori ceramici din samota, corpuri de sigutante etc....o data, cand mai aveam industrie ! Atunci cand cumparai o rezistenta spiralata ptr boiler sau resou puteai cumpara si o punguta cu margelele respective, unele mari cu gaura de 6-8mm si altele cu gaura mica ptr capete Editat Iunie 17, 2014 de ursu2003 Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 In urma cu citva ani am cumparat dintr-un magazin un set la punga ce continea rezistenta de 600W (spiralata) si "margelele" (atit cele cu gaura mare cit si cele cu gaura mica). Nu e exclus sa se fabrice in continuare sau sa se importe din tari cu "traditie" postdecembrista (China, Turcia). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum