Mircea Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Radu avea o vorba cu globul de cristal. O sa-i dau un PM sa mi-l imprumute.Nu poti pune poze, OK. Poti masura ceva tensiuni si vazut daca nu ai ceva scurt pe undeva, lipitura rece. Doar tu vezi ce ai facut acolo.Ai alt chip? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 M-am tot uitat. Nu inteleg, tu ai lasat pinii 2 si 4 in aer, si-l folosesti in punte... ? Ai pus la masa, claie peste gramada, radiatoare, cip, carcasa, harababura, nu se mai stie ce-i acolo....................... Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Aha... tu ai acces la ceva ce eu nu am. Sau globul e la tine? Cum de stii ca 2 si 4 nu-s conectate? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Aoleu, stai ca am incurcat userii... Eu ma uitam in pozele autorului topicului... Asa-i duminica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum