adynis Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 Ma mai joc si eu cu eagle ca sa-mi mai fac o schema mica acolo, si cum uneori ajung sa nu ma descurc pe un singur layer sa pun tot cablajul, pentru ca mi se suprapun trasee, fac legatura cu o sarma pe partea placutei pe care stau si piesele, ca si cum as pune o rezistenta, doar ca e numai sarma, cu rezistenta 0; Cum pot sa ilustrez chestia asta in eagla... sa pun o sarma Ca pana acum eu abia cand ajungeam la Board si invarteam piesele p-acolo ajungeam la concluzia cand daca si unde trebuie sa fac aceste manevre, si suprapuneam traseele si marcam eu cu gauri unde sa intrerupe un traseu in favoarea celuilalt.... Link spre comentariu
Laci Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 Ori faci un traseu pe un alt layer,ori iti definesti o componenta, sau pui o rezisenta pe care-l marcezi cu valoare 000 (de ex.) Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 daca am inteles eu bine ce-ti trebuie..foloseste din libraria "JUMPER" una de acolo..ai si dimensiunile, ai unele de seamana cu o rezistenta, etc Link spre comentariu
adynis Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 Mersi :prayer: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum