Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuire rulment motor masina de spalat

Vizitator leonard75

Postări Recomandate

Vizitator leonard75

multumesc mult pentru sfaturi si explicatii....am rezolvat problema...am dat motorul si rulmentul unei cunostinte care lucreaza intr-o fabrica cu profil mecanic...mi l-a adus a doua zi cu rulmentul inlocuit si fulia ''intreaga''...totul ok!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gymy

2

• ruscanusorin

2

• ipotexas

2

• adam stefan

2

Top autori în acest subiect

Pentru stiinta tuturor: TOATE masinile  de spalat cu cuva de polipropilena (plastic) sunt de unica folosinta in cazul uzurii simeringului ce etanseaza rulmentul de pe axul tamburului fata de apa si huruiala provocata de rulmentul((tii) ruginit(ti).

Asta, cu exceptia cazului cand posesorui poseda o panza de bomfaier noua necesara pentru taierea roata a cuvei si extragerea tamburului pentru inlocuirea rulmentului(tilor) si a simeringului, apoi lipirea cu silicon rosu a cuvei pe pozitie si asigurarea cu hotlzsuruburi (cazul meu, rezolvat cu succes si extrem de multa munca, implicand demontarea intregii masini de spalat).

Concluzia este ca suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine.....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări