Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizez cablaje imprimate semiprofesionale la preturi scazute

techno-pcb

Postări Recomandate

Va salut,am revenit din concediu si voi lucra pentru cei care m-au solicitat si pentru cei care ma vor solicita....pina in data de 30 iulie.Dupa acea data plec din nou 2 saptamani .(nu sunt inca sigur).

Cei care aveti treaba cu mine.......acum este momentul.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am revenit in Bucuresti mai devreme.Din 7 august execut cablajele pentru voi,inclusiv cele cu treceri metalizate in noua tehnologie.Exclus nituri.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Dubla fata plus gauri metalizte.

Pro:
-tehnologie buna, cablajul arata bine

Contra:
- imprimat in oglinda, top-ul e bottom si invers (specificarea s-a facut clar dar se pare nu suficient)
- nu este la dimensiunea din realitate, astfel ca gaurile au iesit mai departate decat sunt in standard; la rezistente sau condensatori nu este o problema dar un cip cu 40 de pini nu a putut fi introdus (necesita indoirea imposibila a pinilor)
- gaurile au fost date toate cu acelasi burghiu(subtire); componentele de tip TO-220 nu au putut fi introduse decat prin largirea gaurilor si automat distrugerea invelisului metalizat
- unele gauri nu au fost facute

Concluzia mea este ca puteti incerca sa apelati, dar sa fiti atenti la cele de mai sus.
Link spre comentariu

Lipsa comunicarii  intre beneficiar si prestator poate duce si la astfel de situatii.Oricum scuze pentru eventualele  neajunsuri.Pe viitor vom fi mai atenti  la comenzile receptionate!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Buna seara :

-pret pentru un circuit 100x100mm,simpla fata,fara silkscreen,fara soldermask,fara treceri metalizate,fara stanare: 20 RON(plata anticipata prin ON LINE)

De aici stiam eu pretul de 20 de lei nu de 40 cum mi-ati zis la telefon ... pe mine m-ati pierdut de client :)

Link spre comentariu

Si tot acolo scrie ,,fara silkscreen,fara soldermask,fara treceri metalizate,fara stanare''.V-am propus 60 lei pentru 2 placi(cu silkscreen inclus).Nu a fost bine.Mai cautati,oricum sub 100cmp, nu am pret,chiar daca circuitul are 20cmp.Cu cit sunt placi mai multe de executat cu atit si pretul poate fi negociat.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

In Decembrie voi primi solicitari pana cel tirziu pe data de 17 Decembrie.Apoi ,vacanta pana pe 5 Ianuarie 2015.

Pentru toti membrii site-ului,pentru moderatori si administratori,va dorsc Sarbatori fericite,numai bucurii,liniste si intelegere in familie si multa sanatate.LA MULTI ANI!

Programul de lucru din Decembrie:ultima zi de primire comenzi este 17 decembrie.Revenirea la munca este 05.Ianuarie 2015.Pana atunci va doresc sarbatori fericite,LA MULTI ANI,numai bucurii,sanatate si liniste si intelegere pentru toti membrii site-ului,pentru moderatori si pentru administratorii site-ului.

LA MULTI ANI !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări