Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizez cablaje imprimate semiprofesionale la preturi scazute

techno-pcb

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Reamintesc celor interesati ca execut proiectare cablaje si executie fizica ,simplu sau dublu placat,cu treceri metalizate prin metaoda chimica,soldermask verde.Preturile sunt negociabile si vor reflecta intotdeauna,materialele folosite,manopera aferenta,tehnologia folosita ,gradul de complexitate,timpul de livrare.In limita timpului meu liber execut si plantare componente.

Link spre comentariu

Vreau sa construiesc un transceiver SDR, (sunt un radioamator)poate ati mai facut astfel de cablaje si pt alte persoane. Nu am modelul in vreun fisier, cel mult dintr un document pdf.Ati mai facut asa ceva, ma puteti ajuta ? eventual ce costuri presupune.Multumesc.

Link spre comentariu

Am mai facut pentru un radioamator din Ardeal....acum un an,i-am facut proiectarea cablajului si cablajul fizic dar ,drept va spun ca nu mai stiu ce costuri au fost atunci.

Trebuie sa vad schema electronica de la SDR-ul pe care doriti sa-l realizati si va fac atunci o oferta de proiectare si o oferta de realizarea cablajului.

puteti sa ma contactati pe :[email protected]

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări