Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

messenger nu merge n 98

XAN77

Postări Recomandate

am si eu o problema, mai neobisnuita pentru zilele noastre. Am in casa 2 calculatoare, unu normal cu XP si un P3 la 450 care e dedicat electronicii. Ieri am montat placile de retea si am reusit sa trimit net spre acel P3. Pe P3 am win98 iar messengeru 7.0 face figuri. Am bagat si 2000pro si aceeasi eroare am. Cand dau dubluclick pe un user imi apare o eroare "An error has ocured in the script on this page" si daca continui nu imi apare ce scrie userul catre mine si ceea ce scriu eu vad doar pana dau enter ca in partea de desaupra unde apare ce scrie amandoi nu apare nimic. Aceasta eroare mio da si la 7.0 si la 7.5 si in 98 si in 2000. Care-i faza, ma poate lamuri careva ? Mentionez ca netu imi merge bine pe acest Pentium3, am bagat opera si merge ok .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• XAN77

4

• ionut20

4

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

pai am incercat 6.0 care merge dar nu merge file sharing, si asta conteaza ca toata lumea foloseste messul, ca asa sunt mai multe variante de softuri care merg dar nu pot trimite si primi fisiere

Link spre comentariu

incearca si varianta asta de mess, am mai dat-o la un amic ce avea aceasi problema sub 98

... vrei să spui că mai poţi trage şi instala de pe serverele yahoo o variantă aşa veche de messenger??? :rolleyes: XAN77, eu aş zice că-ţi merge şi ultima versiune, cu condiţia să te joci de-a upgrade-ul la IE, de la 4, cât e cel din 98SE la 6... nu ştiu dacă e neapărat nevoie şi de msi... dar bănuiesc c-ar fi o idee să pui pluginurile de shockwave şi flash după aia...acum vre-o 4 ani încă mă mai conectam la net cu 98SE instalat, şi fără upgrade la IE, şi fără pluginurile alea, ori nu mergea, ori crasha dubios...
Link spre comentariu

incearca si varianta asta de mess, am mai dat-o la un amic ce avea aceasi problema sub 98

... vrei să spui că mai poţi trage şi instala de pe serverele yahoo o variantă aşa veche de messenger??? :rolleyes: XAN77, eu aş zice că-ţi merge şi ultima versiune, cu condiţia să te joci de-a upgrade-ul la IE, de la 4, cât e cel din 98SE la 6... nu ştiu dacă e neapărat nevoie şi de msi... dar bănuiesc c-ar fi o idee să pui pluginurile de shockwave şi flash după aia...acum vre-o 4 ani încă mă mai conectam la net cu 98SE instalat, şi fără upgrade la IE, şi fără pluginurile alea, ori nu mergea, ori crasha dubios...
Pai .... merge :rolleyes:
Link spre comentariu

intradevar cu updateul de IE se rezolva dar si varianta de mess a lui ionut20 a mers. interesant, oricum multumesc pentru aqjutor, nu am mai folosit de mult 98 si uitase3m ce updateuri trebe sai fac .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări